To je to što me zanima!

Nova afera: Na putu prema HDZ-u nestalo 2 milijuna eura?

U slučaju Danka Končara navodno je nestalo dva milijuna eura prilikom uplate Vinki Cetinski. Istragom je utvrđeno da je on uplatio novac, ali za pokretanje projekta
Vidi originalni članak

Istrage o punjenju i trošenju novca iz crne blagajne HDZ-a otkrile su kako se novac rasipao bez kontrole, a pojedinci su punili svoje džepove. Uskok je otkrio kako su jednu svotu donirali HDZ-u, a druga svota je prolazila kroz ruke središnjice HDZ-a, piše Jutarnji list. Oni koji su davali novac obično ga nisu sami donosili u HDZ, već ga je netko drugi donosio te je usput jedan dio uzimao i za sebe, pošto se to nije provjeravalo.

Branka Pavošević je uvijek brojila novac, ali nikada nije izdavala potvrdu onom tko je novac uplatio. U slučaju Danka Končara navodno je nestalo dva milijuna eura prilikom uplate Vinki Cetinski. Nakon pokretanja istrage otkriveno je kako je on doista uplatio novac, ali za pokretanje projekta. Kad je vidio da se projekt ne miče s mjesta tražio je objašnjenje, a partneri Vinka Cetinski i Drago Radolović rekli su, navodi Jutarnji, da su ga uplatili HDZ-u kako bi pogodovao pri pokretanju projekta. HDZ novac nije dobio,a formirali su i komisiju kako bi se utvrdilo gdje je završio. Na kraju je navodno novac zadržao Drago Radolović, koji je to, kako je Končar navodio u istrazi, njemu priznao te se obvezao da će ga vratiti.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ivo Lola Ribar 30.12.2011.

    upssss, gosn danko, stvarno sorry,, pa ja sam sasvim zaboravio na tih dva milijuncica. eto, desi se jelte.... budem vratio cim budem imao, casna mi partijska!

  • kemo 30.12.2011.

    Ja vjerujem da ih je Paravinja oteo.

  • zvrcko 30.12.2011.

    Ta svota je za kavicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare