To je to što me zanima!

Nova afera: Prostitutka tvrdi da ju je silovao Strauss-Kahn

Francuski istražitelji istražuju optužbe da je bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn sudjelovao u silovanju na zabavi u hotelu u Washingtonu 2010. godine
Vidi originalni članak

Francuski istražitelji istražuju optužbe da je bivši šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn sudjelovao u silovanju na zabavi u hotelu u Washingtonu 2010. godine. 

Strauss-Kahn je preko odvjetnika porekao sve optužbe i dodao da je žrtva javnog linča. Istražni suci u francuskom gradu Lilleu od tužitelja su tražili dopuštenje da istraže tvrdnje belgijske prostitutke da je silovana na druženju na kojem je bio i Strauss-Khan, piše AP.

Tužiteljstvo će odluku o tome hoće li proširiti istragu donijeti idući tjedan. 

Bivši čelnik MMF-a koji se planirao kandidirati za predsjednika Francuske priznao je da je imao slobodan seksualni stil života, ali rekao je da nikad nije bio nasilan prema svojim partnericama. 

Njegova karijera i ugled počeli su se rušiti nakon što ga je prošle godine sobarica iz hotela u New Yorku optužila za seksualno zlostavljanje. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zmaja- 05.05.2012.

    Osuđujem svako silovanje ali ovo mi više smudi na podmetanje iz nekih viših ciljeva.

  • Matilda_2 05.05.2012.

    slobodan stil seksualnog život??i karijera baj-baj....

  • 25sat 05.05.2012.

    Za kojih 10.000dolara ili eura, svaka druga će svjeočit da je silovana ! To se zove moderni atentat ! Jeftinije i učinkovitije od snajpera ! A nema mrtvih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare