To je to što me zanima!

Nova afera u Holdingu: Revizija je otkrila sumnjive transakcije

Djelatniku Zagrebačkog Holdinga uručen je otkaz nakon što su internom revizijom otkrivene sumnjive transakcije i isplate vrijedne dva i pol milijuna kuna
Vidi originalni članak

Jednom djelatniku Zagrebačkog Holdinga uručen je otkaz nakon što su internom revizijom otkrivene sumnjive transakcije i isplate vrijedne dva i pol milijuna kuna, javlja HRT. 

Neovlaštene isplate provedene su od listopada do prosinca prošle godine, i to internetskim bankarstvom. Revizijom je utvrđeno 6 sumnjivih transakcija sa 4 trgovačka društva u iznosu od 2,4 milijuna kuna. Kako ni jedno od ovih trgovačkih društava nije u poslovnom odnosu sa Zagrebačkim holdingom, nije jasno u koju je svrhu taj novac isplaćen.

Nakon što je interna revizija otkrila sporne isplate, tvrtke su novac vratile. Posljednja od njih prošlog petka.

- Zagrebački holding d.o.o. utvrdio je određene nepravilnosti prilikom plaćanja te su na vrijeme poduzete sve raspoložive radnje kako bi se one otklonile. Isto tako, odgovorni su adekvatno sankcionirani te su o utvrđenome obaviještene mjerodavne institucije, priopćili su iz Holdinga.

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • bajica1009 22.02.2017.

    Ma nemogu hebeno vjerovati, podmeću im jer su rvati.

  • SonjaRadman Livaja 22.02.2017.

    Zar je moguće u Holdingu kod Bandića,da nema kriminala.To je sitniš,a kada se zagrebe malo dublje biti će tu posla za za sto godina zatvora.Samo kakvo je pravosuđe,lako će se glavni igrač izvući.ima državne imovine,stanova ,poslovnih prostora podjelit će se .

  • Dar Lol 22.02.2017.

    U Italiji su novcem građana plaćali gay orgije i članstvo u seks klubovima, piše na drugim portalima, pa mislim da bi i ovdje moglo biti slično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare