To je to što me zanima!

Kum Vinka Žuljevića Klice je kupovao podatke od policije

Među uhićenima je i Vlado Rajić, poznat iz slučaja likvidacije Veselina Marinova. Trojicu sumnjiče da su surađivali s uhićenim policajcima Svalinom i Drnićem
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da su kupovali informacije o krim-obradama, policija je uhitila tri muškarca iz Sesveta. Među njima je i Vlado Rajić (51), kum Vinka Žuljevića Klice. Rajić je javnosti poznat iz slučaja likvidacije Veselina Marinova. Bio je svjedok obračuna u kojem je, kako je presudio sud, Vinko Žuljević Klica u samoobrani pucao u Marinova, suradnika tajnih službi. Klicu je sud oslobodio optužbi. 

Uz Rajića, uhićena su još dva muškarca s podebljim dosjeom u policiji. PNUSKOK i USKOK svu trojicu sumnjiče da su surađivali s već ranije uhićenim policajcima Markom Svalinom i Vjekoslavom Drnićem. Njih terete da su odavali važne podatke o velikim krim obradama, a uhićeni trojac da se udružio s policajcima zbog počinjenja više kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • ivanfilip 23.10.2012.

    Ipak je sve na prodaju?! Pitanje je samo cijene?! Dođe mi da vrisnem od bijesa.Dajte suci kažnjavajte tu bagru koja treba štiti narod od krimalaca i kriminala .

  • IvicaRubnjak 23.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dik 22.10.2012.

    STRAŠNO! ćemu se uvijek ispočetka čudimo,,,nista novo...pogledajte sta su novinari pisali o sličnim slučajevima...uvijek isto

Komentiraj...
Vidi sve komentare