To je to što me zanima!

Nova Gradiška: Uoči Martinja zaustavili vozača auta, imao je čak 4,17 promila alkohola

Policajci su u četvrtak oko 14 sati u Novoj Gradiški zaustavili i alkotestirali još jednog pijanog vozača (55) a koji je automobil vozio iako mu je izrečena zabrana
Vidi originalni članak

Čak 4,17 promila alkohola imao je u krvi 68-godišnji vozač automobila novogradiških registarskih oznaka kojeg su policajci u sklopu preventivne akcije "Martinje" zaustavili u prometu u četvrtak oko 12,30 sati u središtu Nove Gradiške. Vozač nije povjerovao izmjerenim promilima na policijskom alkotestu pa su mu na njegovo izričito traženje uzeti uzorci krvi i urina radi dodatne analize na alkohol. U policiji kažu da su izmjereni promili točni i odgovarali su pravom stanju alkoholiziranosti vozača u vrijeme alkotestiranja.

Policajci su u četvrtak oko 14 sati u Novoj Gradiški zaustavili i alkotestirali još jednog pijanog vozača (55) a koji je automobil vozio iako mu je izrečena i još važeća zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom "B" kategorije. Alkotestiranjem u vozačevu organizmu izmjereno je 2,22 promila, doveden je u policijsku postaju do otriježnjena a u petak je priveden na Općinski sud u Slavonskom Brodu. Na sudu je skraćenim prekršajnim postupkom proglašen krivim. Dobio je kaznu zatvora od 15 dana i zabranu upravljanja motornim vozilom "B" kategorije u trajanju od 12 mjeseci. Odmah po izrečenoj kazni predan je u zatvor u Požegi. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • xxxx1972 12.11.2021.

    Sta su oni pili sredstvo za dezinficiranje ruku ili mlado vino?😄😄😄😄

  • sarcasmo 12.11.2021.

    Profi cuger neki

  • pero1601 12.11.2021.

    Dregeri njihovi moze ih kupit svatko preko neta proizvodnja maocetuung d.o.o made in P.R.C. 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare