To je to što me zanima!

Nova hrvatska tvrtka radi za Ikeu: proizvode hrastove ploče

Tvrtka Kircek iz okolice Varaždina novi je hrvatski proizvođač koji radi za Ikeu. Proizvode kuhinjske ploče od hrastovine. Izvozit će ih i u europske robne kuće
Vidi originalni članak

Tvrtka Kircek iz okolice Varaždina novi je hrvatski proizvođač koji radi za Ikeu. Proizvode kuhinjske radne ploče od hrastovine, a izvozit će ih i u europske robne kuće Ikea. Upravo su kuhinje glavna tema novog kataloga koji će se na internetskim stranicama i mobilnoj aplikaciji moći gledati od danas.

U robnoj kući novi katalog će se moći dobiti od 1. rujna. U srijedu počinje dostava kataloga na kućne adrese. Do 6. rujna podijelit će ih oko 650.000 na području Zagreba i okolice te Osijeka, Sl. Broda, Čakovca, Bjelovara, Koprivnice i Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • POTPEC 18.08.2015.

    S obzirom kako rade, i kakvu robu prodaju dobro išta i zarade. A mene su vidjeli u IKE-i samo jednom i onda sam im i reka da sam doša sada i nikad više.

  • điđo 1 17.08.2015.

    lijepo što je domaća tvrtka, što se VŽ razvija!! A gdje je tu ostatak HR, opet nigdje...hitno istok treba pomoć u gospodarstvu! Nadam se da plaće nisu minimalac

  • Pipi@ 17.08.2015.

    Mislim da Ikei nije krenulo po planu, jer prodaju lošu robu po skupim cijenama pa nisu ostvarili očekivani promet Sad możda idu na bolje, da uzmu hrvatske kooperante ali niti to ne znači da će uspjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare