To je to što me zanima!

Nova metoda: Dobro ispljeska i izgnječi grudi i tako ih poveća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Khemmikka Na Songkhla (44) jedina na svijetu prakticira metodu povećanja grudi pljeskanjem, masažom i gnječenjem. Radi i tretmane lica i za učvršćivanje guze
Vidi originalni članak

Tajlandska iscjeliteljica Khemmikka Na Songkhla (44) iz Bangkoka tvrdi kako zna najefikasniji tretman za povećanje grudi - šamara ih dok ne narastu. 

Tradicionalna terapija uključuje gnječenje, masiranje i udaranje. Khemmikka je naučila tehniku od svoje bake. Na tržište se probila i šamaranjem stražnjice za učvršćivanje i pljeskanjem lica za toniranje i bolji izgled.

- Naši stari nisu učili svakoga tu metodu jer nekada nije bila bitna veličina grudi, ali danas je ta vještina tražena - rekla je stručnjakinja i dodala kako udaranje pomaže jer pomiče salo, a gnječenje ga usmjerava. 

Khemmikka je čak dobila poticaj od vlade kako bi prakticirala neobičnu metodu. Tajlandsko ministarstvo zdravstva je provelo istraživanje i mogu dokazati da je metoda djelotvorna. Poslije pljeskanja grudi narastu barem pet centimetara. Međutim, metoda ne pomaže baš svakome, piše Daily Mail. Neke žene mora odbiti jer su im grudi premale. Iako nema operacije, postupak nije bezbolan. Klijentice se žale da boli, ali nije neizdrživo.

- Strašno mi se sviđa. Dolazim ovdje jer ne želim ići na operaciju. Rezultati su vidljivi, a nije opasno za tijelo. Poslije tretmana malo me boli - rekla je zadovoljna klijentica. Khemmikka, osim tretmana, podučava tehniku na seminarima. Međutim, njezino znanje nije jeftino. Tečaje naplaćuje stotine tisuća dolara. Cijena jednog tretmana je 380 dolara (2070 kuna).

- Vjerujem kako je moje znanje vrlo vrijedno. To je moje nasljeđe i jedina na svijetu to znam raditi. Jedna učenica pokazala je svoju sliku prije i poslije tretmana lica. Čini se kako izgleda mršavije, a brada i jagodice su izraženije.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bojana_kc 22.09.2011.

    aa ovo mi se ne čini učinkovito, mislim koja glupost izudara te pa sve naotekne pa ja kao naraslo, ma daj molim te baš me zanima što bi na to neki doktor komentirao, ,i još je tak skupo, pa mislim da oni koji idu na to da u glavi umisle da će to biti super pa idu!!

  • ivan321 22.09.2011.

    evo biznisa !!! samo nemojte odmah spuštati cijenu sa nekim gratis pljeskanjima :D makar sam ja isto radije za brenerovu metodu - bitnije je da se cure bolje osjećaju nego da im cice rastu !!! a ako baš inzistiraju napravit ćemo neke fotke prije i poslije.....ionako vele da metoda ne uspijeva kod svake...

  • FallenMessiah 22.09.2011.

    pljuskao bih ja te male japanćice s necim drugim,ali njima se ne bih ništa povecalo..:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare