To je to što me zanima!

Nova regulacija prometa: Trg maršala Tita, Vlaška, Bakačeva

Dok traju radovi promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Dio Vlaške ulice zbog radova će biti zatvoren od 1. studenog do 1. prosinca 2013.
Vidi originalni članak

Zbog izvođenja radova uređenja kolnika Vlaška ulica na dijelu od Kurelčeve do raskrižja Pod zidom / Kaptol i Bakačeva ulica na dijelu od raskrižja Pod zidom / Vlaška do Cesarčeve ulice, od petka 1. 11. 2013. godine od 21 sat do nedjelje 1. 12. 2013. godine do 20 sati bit će zatvorena za promet.

Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: iz smjera sjever  Ulica Kaptol (sjever) – polukružno kod ZET-stajališta – Ulica Kaptol – Zvonarnička – Ribnjak – Branjugova – Palmotićeva i dalje prema jugu  Branjugova – Vlaška – Ribnjak – Degenova – Kaptol.

Za navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. 

Zbog izvođenja radova na uređenju kolnika Trg maršala Tita (zapadna strana) od ponedjeljka 4. 11. 2013. godine od 7 sati do srijede 6. 11. 2013. godine do 5 sati bit će zatvoren za sav promet. Obilazni pravac za izvođenja navedenih radova bit će: Trg maršala Tita (južna strana) – Klaićeva – Medulićeva – Prilaz G. Deželića – Trg maršala Tita (sjeverna strana).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vlad 01.11.2013.

    Baš me briga. Danas u SVI SVETI a sutra DUŠNI DAN kada se pale sviječe na grobovima svojih predaka. Umjesto što narodu objašnjavaju za koga glasati svečenici bi trebali uputiti vjernike što, i zašto Sisvete.

  • zahira45 31.10.2013.

    Opet Bandiću dosadno.

  • MAX 2010 31.10.2013.

    Puno korisnije od nabrajanja obilaska bio bi obočan grafički prikaz tlocrt sa pravcima ali toga se ne sjete ni novine ni tv (informatički posao od par poteza) Boji li se netko kopirati najbolje u tome (BBC)?? Što se pak tiče zahvata godinama se trpjelo gradnju Ban centra i prateće probleme i to sve nije bilo dosta nego usred zime idu rekonstrukcije koje svako razuman radi od 6-9 mj za vrijeme ferija i G.O. Prvi snijeg može pomaknuti rok završetka na 04.2014. Sramoto je od Bandića i grada da su zatvorili Bakačevu za sav pa i pješački promet za 1.11.Koliko će se još ići na ruku privatnicima koji prodaju m2 po 12000 eura ? Sjetite se samo svih obećanja kada su ukinuli parking u Kurelčevoj (javna garaža itd,) a danas ni u ulicu ne možemo ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare