To je to što me zanima!

Nova seks afera Lijepe Mare: U vezi s oženjenim političarom?

Lijepa Mara, bivša manekenka i zabavljačica, postala je ministrica u vladi Silvija Berlusconija. Pričalo se kako je mjesto dobila zbog ljubavne afere s premijerom
Vidi originalni članak

Mara Carfagna poznatija pod nadimkom Lijepa Mara, bivša zabavljačica i manekenka, ušla je 2008. godine u vladu Silvija Berlusconija kao ministrica jednakosti spolova. Pričalo se da je ministarsku fotelju dobila zbog afere s premijerom. Prošlo su je ljeto snimili dok je ljetovala na Sardiji, a društvo joj je pravio njezin partner Marco Mezzaroma. Mara i Marco uskoro bi se trebali i vjenčati. No Lijepa Mara nedavno se našla u još jednoj seks aferi. Navodno je ljubavnica talijanskog političara Itala Bocchina. Njegova supruga Gabriella nedavno je za talijanski Vanity Fair ispričala kako ju je nazvao novinar Roberto D’Agostino i pitao da li zna kako kruže intimne fotografije Mare Carfagne i njenog supruga. Kazala mu je kako zna da su oni ljubavnici već dvije godine. 

- Rekla sam mu neka fotografije objavi te da znam za njihovu vezu - rekla je Gabriella Buontempo. Novinar je Gabrielli odgovori kako on fotografije nema no kako je samo čuo glasine. 

Italo se inače pridružio stranci desnog centra Budućnost i sloboda (FLI). Stranku je prošle godine osnovao Gianfranco Fini koji je nakon sukoba s Berlusconijem izašao iz njegove stranke PdL. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pinkis_1 16.03.2011.

    toliko ser*emo po nasoj vladi i saboru, a vidi ove talijane, berlusconi im nakelji manekenku i zabavljacicu za ministricu! ahahah, a da je kod nas, rekli bi tog ima samo kod nas...

  • tajnamoja 16.03.2011.

    Kakav nadimak- Lijepa Mara hehe

  • idiupickumaterinu 16.03.2011.

    Za lijepu maru lijep ku**c

Komentiraj...
Vidi sve komentare