To je to što me zanima!

Novac iz Fimi medije Sanader trošio na izbore 2007. godine?

Fimi media je navodno plaćala HDZ-ov promidžbeni materijal, bedževe i zastavice. Istražitelji su navodno otkrili da je dio ilegalnog novca išao na promociju u medijima
Vidi originalni članak

Fimi media Nevenke Jurak prije četiri godine upala je u probleme i loše poslovala. Tad je, piše Jutarnji list, sa Sanaderom i Barišićem dogovoreno da će dobivati poslove, a višak zarade vraćati njima za potrebe stranke. Navodno je četiri milijuna kuna potrošila izravno za HDZ-ove potrebe u kampanji 2007. godine. Fimi media je plaćala promidžbeni materijal, bedževe i zastavice.  Istražitelji su navodno otkrili i da je dio novca otišao na promociju u medijima, dok su milijunima kontrolirali lokalne medije. Zbog svih tih sumnji istražitelji su navodno izuzeli dio dokumentacije u HDZ-u.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • VoxPopuli 24.11.2010.

    Jučer kada su Barišić i Jurakica pušteni iz pritvora,majka me upitala zašto svi iz zatvora izlaze sa punim vrećicama!? Moj odgovor: Zato što i u zatvoru kradu... :)

  • biokovo 24.11.2010.

    ukratko: OBJESITI za jaja sve u KRADEZEU! - ZATVORITI U lepoglavu sve u HDZEU! - A ponekima i pokloniti metak u čelo!!!!! Smrt svim lopovima !!!!!

  • vilhelm 24.11.2010.

    Ova vlada na čelu sa sudom tlači ovaj narod neka nam je tako to smo i htjeli. vlada donosi zakone koji njima odgovara.a sudovi sude samo radnicim i onima koji nemaju zaštitu i novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare