To je to što me zanima!

Nove cijena goriva: Spremnik benzina skuplji za 4,5 kuna

Spremnik benzina bit će od utorka skuplji za 4,5 kuna, a onaj dizela trebao bi biti jeftiniji za dvije kune. Najavljen je i porast cijene LPG-a, i to za tri kune po spremniku....
Vidi originalni članak

Postal Cijene goriva najavio je kako će u utorak doći do promjene cijena goriva. Prema neslužbenim podacima stranice Cijene goriva, spremnik benzina bit će od utorka skuplji za 4,5 kuna, a onaj dizela trebao bi biti jeftiniji za dvije kune. Najavljen je i porast cijene LPG-a, i to za tri kune po spremniku.

U ponedjeljak je najjeftiniji Eurosuper 95 koštao 9,53 kn po litri, cijena Eurosupera 98 je 10,91, Eurosuper 100 košta 10,29 kuna po litri. Najniža cijena Eurodizela je 9,49 kuna, a autoplina 4,9 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Leo Archibald 05.11.2019.

    E sad stvarno moram trazit povisicu place?

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 05.11.2019.

    Ajmo... svi iz Irske I Njemačke natrag u rvacku jer je tank benzina skuplji samo 4 i pol kune... mogao je i bit i 20, ali nije i to samo zahvaljujuć ovako sposobnoj vladi republke rvacke...

  • 05.11.2019.

    Ovih dana će benzin i dizel znatno pojeftiniti jer naša domaća sirova nafta , čija je cijena dvostruko niža od nafte na svjetskom tržištu ide van na preradu u moderniziran pogon, a naš zapušteni pogon u srcu Hrvatske vlasnik gasi Tu su uštede, a i naši kažu da je onako kako gazda hoće, a mi nismo gazde. Još kad iz ugaslog pogona odu radnici, derivati tog susjeda će pojeftiniti i mi ćemo profitirati. Kakva cijena više prema stanju tržišta u genovskom zaljevu, kakvi bakrači. Plaćati ćemo prema cijeni gulaša kraj Budimpešte. Mogu nas častiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare