To je to što me zanima!

Nove cijene goriva u Hrvatskoj: Najavili su veliko poskupljenje

Spremnik od 50 litara benzina bi mogao poskupiti 15,5 kuna, a prosječni spremnik dizela 9,5 kuna. Prosječni spremnik autoplina LPG-a od 50 litara mogao bi biti skuplji 8,5 kuna...
Vidi originalni članak

U utorak slijedi novo poskupljenje goriva. Kako saznaje portal Cijene goriva, očekuje se značajnije poskupljenje benzina pa bi litra mogla ponovno preći 10 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spremnik od 50 litara benzina tako bi mogao poskupiti 15,5 kuna, a prosječni spremnik dizela mogao bi biti skuplji 9,5 kuna.
Prosječni spremnik autoplina LPG-a od 50 litara mogao bi biti skuplji 8,5 kuna.

DOK NAFTA POJEFTINJUJE... Novi rast cijena: Tank benzina skuplji za 4,5, a dizela 5 kuna

Trgovci naftom poskupljenje pravdaju rastom cijene nafte nakon napada na postrojenja u Saudijskoj Arabiji. Naime,  ulagači su oprezni zbog jačanja geopolitičkih tenzija na Bliskom istoku nakon napada dronovima na najveće naftno postrojenje u Saudijskoj Arabiji, za koje su odgovornost preuzeli jemenski pobunjenici Huti, koje podupire Iran.

Zbog toga su porasle tenzije između Irana i Saudijske Arabije te njezinog saveznika SAD-a, što je povećalo nesigurnosti u toj naftom bogatoj regiji.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'POLIGRAF' S PAULOM SIKIRIĆ:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 178

  • Pivski trbuh_1988 24.09.2019.

    Pa logično. Sezona je propala. Bolonice se blokiraju. Treba negdje de lovu okrenut..

  • Cipuka 23.09.2019.

    Cijena barela je 64$, a kod nas idu cijene preko 10kn po litri. Prije dvi godine dizale se cijene preko 10kn po litri jer je nafta dosla na 120$po barelu. Znaci nafta skoro duplo jeftinija umjesto da je cijena litre oko 6kn oni dizu preko 10kn. Ogolite nas do kraja vise da sve ode u pm skupa sa komplet politicarima

  • Mrki Medo 23.09.2019.

    Lažovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare