To je to što me zanima!

Nove proljetne kolekcije u Westgateu

Proljeće je godišnje doba gdje sve pršti od veselih boja i laganih materijala, a Westgate je pravo mjesto za shopping u skladu s najnovijim trendovima.
Vidi originalni članak

Bogata ponuda dostupna u više od 240 trgovina svakome će još više uljepšati nadolazeću sezonu, a nemojte propustiti niti pogodnosti koje najveći trgovački centar u Hrvatskoj nudi.

Proljetne kolekcije domaćih i stranih brendova su stigle u Westgate, te je sada pravo vrijeme za slaganje novih modnih kombinacija. Bilo da ste iskusni zaljubljenik u modu ili njegujete ležerniji stil, Westgate vas neće razočarati svojom ponudom. U preko 240 dućana Westgate nudi preko 700 brendova između kojih možete birati, kako biste pronašli one prave za sebe. Ako ste među onima koji na proljeće žele krenuti vježbati i više se posvetiti svome zdravlju, Westgate će vas oduševiti svojom ponudom sportske opreme, a ako želite osvježiti svoje kućanstvo za novo godišnje doba, inspiraciju ćete pronaći u bogatom asortimanu proizvoda u specijaliziranim trgovinama za uređenje doma. Ni najmlađi neće biti zakinuti jer će roditelji u sklopu proljetnih pogodnosti pronaći zaista sve za svoju djecu!

Za sve gurmane Westgate ima široku ponudu restorana u kojima možete isprobati tradicionalnu i modernu kuhinju, te popiti ukusnu kavu u jednom od kafića. Potreban mir i spokoj pružaju zelene oaze unutar samog shopping centra, te prirodno svjetlo koje dospijeva kroz brojne staklene površine. Iskoristite priliku ovo proljeće i posjetite najveći hrvatski shopping centar, te budite u trendu. Vidimo se u Westgateu!

Idi na 24sata