To je to što me zanima!

Nove vruće fotke Vučićeve bivše državne tajnice: 'Za njih sam ja Einstein, mogu sve što poželim'

Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017.
Vidi originalni članak

Bivša državna tajnica u MUP-u Srbije ne prestaje šokirati javnosti. Nakon srbijanski mediji jučer su objavili fotografiju Dijane Hrkalović, navodno snimljenu u uredu MUP-a, na njezinu radnom mjestu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iza raskopčanih hlača proviruje čipkasto donje rublje. Navodno ih je, kako su pisali mediji, slala tadašnjem ministru policije, a sad ministru obrane Nebojši Stefanoviću, a poslije se time hvalila i pripadnicima krim miljea, među kojima je imala prijatelje.

Danas su izašle nove fotografije. Na njima se vidi kako sjedi podignute suknje, a na nogama ima haltere. 

Portal Objektiv.rskoji je u posjedu tih fotografija, piše kako je sastanke znala održavati "mamurna i pod utjecajem opijata".

Za taj portal srbijanski stručnjak za sigurnost kaže da pretpostavlja kako ju je netko štitio. Dijana Hrkalović je privedena u sklopu istrage prikrivanja dokaza ubojstva.

POTRESLA JE SRBIJU U ličkom selu fatalne Vučićeve bivše suradnice Dijane: 'Bila je ponos roditelja, otkud sad ovo?'

Hrkalović je, prema tvrdnjama izvora na koje se pozivaju beogradski mediji, privedena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017.

Za to su ubojstvo bili osumnjičeni, privedeni, a potom oslobođeni Veljko Belivuk zvani Velja NevoljaMarko Miljković te još jedna osoba iz organizirane kriminalne skupine koju je predvodio Belivuk.

U medije se javljaju i oni koji su Dijanu Hrkalović poznavali i prije karijere u policiji. Njezinu poslu u MUP-u začudili su se kolege sa Filozofskog fakulteta. 

Iznenadili su se kad su je prije nekoliko godina ugledali na konferenciji za medije tadašnjeg ministra unutarnjih poslova u ulozi tajnice MUP-a. Bila je jedna od najboljih studentica generacije, a ostavljala je dojam tihe i nenametljive djevojke.

Cijela katedra ostala je šokiranja činjenicom da je postala dio vladajuće garniture, piše Nova.rs na fakultetu. Kad se jednom poslije toga pojavila na fakultetu, netko od kolega ju je upitao otkud ona u političkoj stranci i u MUP-u, pogotovo zato što posao nije u njezinoj struci.

VUČIĆEVA MILJENICA IZA REŠETAKA Fatalna Ličanka koja trese Srbiju

- Odgovorila je nešto u stilu: 'Ma što me briga, ja sam tamo za sve njih Einstein, mogu raditi što god hoću', na što su svi dodatno ostali zapanjeni - kazao je izvor s fakulteta za Novu.rs

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 19.10.2021.

    Dok nije položila i ušla u promet.........

  • idiot na kvadrat 19.10.2021.

    Slike su mrak, a da mi takvo lice izroni iz mraka pomislio bi da je zombi, i ucinio sve da ga nikad vise ne vidim.

  • sake333 19.10.2021.

    Jako brzo ćeš se ti ohladiti jer ko visoko leti nisko pada ali mlada si ti naučit ćeš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare