To je to što me zanima!

Novi 24sata.hr - Informacije, pitanja, odgovori i što dalje...

Dragi čitatelji, još jedna novost nakon redizajna 24sata je naša predanost tome da vas slušamo, odgovaramo vam na pitanja i pružamo sve potrebne informacije u vezi portala.
Vidi originalni članak

Update 1. 

Omogućili smo komentiranje na Android aplikaciji. iOS ćemo riješiti sutra. 

Sređen je i poredak vijesti na aplikacijama - sada prikazuje poredak kakav je i na desktopu. 

Produžili smo listu komentara na 20 komentara na svim stranicama. 

Sutra: 

 dizajn komentara - to je malo veći dio pa traje malo duže 

"Traženje komentara" po stranici 

Proširenje liste aktivnosti

Pozdrav

 

 

Poštovani čitatelji u ovom članku pokušat ćemo dati odgovore na mnoga pitanja koja su došla proteklih dana. Također objasnit ćemo neke od promjena i na čemu sve radimo kako bi vam olakšali tranziciju. Vjerujemo da portali trebaju aktivno komunicirati s publikom.  

Obzirom je pitanja puno, na većinu ćemo pokušati odgovoriti ovdje, a na ostala u komentarima članka. Ukoliko nekome nismo odgovorili to znači da je to već riješeno ili je odgovoreno nekom drugom. 

Napomena - ovo nije forum o politici ni mjesto gdje tužakate admine. Za to postoji mail adresa za prigovor: zona@24sata.hr. 

Na čemu radimo sljedeći tjedan: 

Komentiranje - prvi prioritet. 

- rješavamo problem da se mora tražiti svoj komentar - link sa notifikacije će voditi na cijeli razgovor. 

- zasad dobivate notifikaciju samo ako ste vi postavili "prvi komentar" ali ne dobivate obavijesti o tome tko još je komentirao ukoliko ga ne pratite - znači napravit ćemo tako da dobivate obavijest o svakom odgovoru gdje se i vi komentirali. 

- broj notifikacija - broj notifikacija će se poništiti kada uđete u notifikacijski box, ali ćete jasno vidjeti koje poruke ste otvorili, koje ne

- vizualni izgled komentara - prilagođeni izgled komentara je bliži onome kako su izgledali na starom portalu, sa manje "bjeline", izbacili smo zeleno, crvene crte - nisu se pokazale kao dobra ideja. Redoslijed komentara po "defaultu" je popularno - znači onaj tko ima najviše Dobar i najmanje Loš će biti na početku. Izdvojeni komentari će biti tri najbolja na članku. 

- obavijest - donji dio naslovnice koji nazivamo "feed" je napravljen umjesto onih silnih boxova na starom portalu. U njemu će biti svi portali iz Styria grupe, a svaki ulogirani korisnik moći će izabrati koji sadržaj ga više zanima - kuhanje, roditeljstvo, politika itd... 

- aplikacije - na aplikaciji ćemo srediti poredak vijesti i poredak komentara, te odgovore. Do kraja trećeg mjeseca, a možda i prije ide i redizajn aplikacija. Windows aplikacija zasad ne radi i napravit ćemo novu. Zasad korisnike molimo da se prebace na m.24sata.hr pa da putem preglednika prate sadržaj portala i komentiraju. 

Ovdje ćemo postaviti i obavijesti o tome kako rješavamo probleme. Javite ako primijetite da se nešto "strgalo" ili da ne radi ono što smo rekli da radi. 

Vaš 24sata

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 425

  • RI051_1 22.04.2020.

    Ovaj vaš admin čuva Hdz i animir dame i ako komentirate o njima odmah žuti, mjenjajte admina jer guši demokraciju, to mi se čini da je neki uhljeb iz HDZa

  • Voltaire_ 16.05.2017.

    Hrvoje Dorešić, cijenjeni gospodine :) Realnost kaznjavanja vasih terminatora je u zadnje vrijeme postao katastrofalan. Siluju demokraciju i slobodu pisanja (za odredjen broj pisaoca ) zlorabe svoje ovlasti slucajno ili namjerno ? Po novom politickome naputku , ili simpatiji ? Ako je moguce, malo ih dovedite u red. U jednoj polemici vas cijenjeni admin pd nickom @ Jean-Jacques Rousseau, je stao na stranu osobe sa kojom sam replicirao , praveci se vazan i odbrojavao mo kad dobivam crveni i blokadu :) Nazalost i javna mjenja - portali su izasli sa Balkana, ali je Balkan ostao u njima. P.S njegovo seljacko foliranje : ** Jean-Jacques Rousseau: Dajte, nemojte zamjenicama... neke stvari?? neke?????? ma budite jasni i glasni. :))) jedino ako.. ovaj.. smrc :( Postovani? Crveni i blokada smrc :( Prati Ignoriraj Subota, 14.01.2017. u 22:08 Hvala na paznji :)

  • Kim YUng-troll 20.02.2016.

    Popravljajte ove bugove što prije, ne radi ni ono što je radilo. Niste ni pojasnili ni "kartone" u pravilima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare