To je to što me zanima!

Ekskluzivno za 24Express: Kako smo otkrili lijek za rak

Tu je i prilog o mogućoj sudbini banaka nakon okončanja spora zbog franka, a otkrivamo i tajnu vezu Tita i NASA-e te kako mu je Kennedy dao kartu za svemir
Vidi originalni članak

Naši liječnici opisali su kako su otkrili revolucionarni lijek protiv raka!

Tu je i prilog o mogućoj sudbini banaka nakon okončanja spora zbog franka, a otkrivamo i tajnu vezu Tita i NASA-e te kako mu je Kennedy dao kartu za svemir. 

Prilog Zdrava prehrana za rodilje donosi mnoštvo recepata koji jamče zdravlje i brz povratak na staru liniju. 

Otkrivamo kako je Tomislav Karamarko osamdesetih dobio posao zahvaljujući intervenciji Bože Rudeža, pomoćnika ministra Stipe Šuvara. Otkrivamo i kako se javne tvrtke rješavaju 11.000 ljudi.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • sestro 05.04.2013.

    ovakve priče slušamo cijeli život-nešto poput naših političara mi to možemo mi to znamo-život prolazi a od priča ništa-

  • LebronPetrovic 05.04.2013.

    Ako je pravi lijek uvijek ima netko tko će uložit lovu na crno kontra svjetskih moćnika i farmaceutskog lobija koji bi pa skoro propao da se taj lijek pusti na tržište !

  • fiore 05.04.2013.

    Najveci je problem u tome da domaci covjek u ovom slucaju lijecnici i nisu dva vec njih troje jer prije nekoliko dana je bio text o tome,otkriju nesto sto bih da nisu "domaci" vec strani dobili i prostor i medijsku paznju,a o podrzci drzave da i ne govorimo.ovo je sramota da znanost nema sluha za ovakav izum.a nista ljudi moji prodajte izum vani i bit cete heroji,a ovde ce vas izum, ostat mrtvo slovo na papiru!a mogli smo mi da je barem malo sluha pomoc ljudima sto je najbitnije,a sto je isto tako bitno mogli smo mi prodavati Lijek !

Komentiraj...
Vidi sve komentare