To je to što me zanima!

Novi broj 24sataExpressa: Kako smo otkrili lijek za rak!

Od petka, 5.3. na svim kioscima potražite novi broj 24sataExpressa za samo 6,99 kuna i saznajte zašto država nije uložila ni kune u razvoj cjepiva koje bi spasilo milijune.
Vidi originalni članak

U novom broju 24sataExpressa ekskluzivno otkrivamo kako je otkriven lijek za rak. Hrvoje Mazija, Siniša Ivanković i Dinko Čović govore kako su izolirali virus koji ubija stanice raka. Doznajemo zašto država nikad nije prepoznala revolucionarno cjepivo koje bi potencijalno spasilo milijune života te donosimo dvije revolucionarne terapije za liječenje karcinoma.

Otkrivamo sve o Karamarkovu policijskom ustroju. Saznajte tko su obavještajci koje je instalirao predsjednik HDZ-a. Ne propustite saznati kako je nastao fenomen Ave Karabatić, starlete koju je teško podnijeti, a još teže zaustaviti. Donosimo kako je Ava u očaj bacila sve osim žilave balkanske publike koja nikad ne gasi TV...

U novom broju ne propustite i specijalni prilog o zdravoj prehrani za rodilje i trudnice. Donosimo 7 zlatnih pravila što i kako jesti, savjete kako topiti kalorije u trudnoći te kako, u dogovoru s liječnikom, izabrati najbolji tip vježbanja.

Ne propustite na svim kioscima!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare