To je to što me zanima!

Srpkinja 2 dana prije nestanka rasprodala sve, muž je poslao čudnu poruku u kojoj nešto fali

Prijatelji Ane Walshe navode kako je u posljednjih šest mjeseci postajala sve čudnija. Počela se rješavati imovine, stan i auto prodala je u kešu samo dva dana prije nego što je nestala...
Vidi originalni članak

Beograđanki Ani Walshe od novogodišnje noći gubi se svaki trag, a sada curi sve više neobičnih detalja o tome što se događalo u danima prije njena nestanka.

Anini prijatelji Mike i Mandi Silva rekli su NBC Newsu kako je stalno najavljivala ''veliko iznenađenje'' u novoj godini. Kažu kako ne znaju na što je mislila i kako nikad nije otkrila detalje prije nego što je misteriozno nestala.

Mike i Mandi plaćali su najam stana u Revereu u Massachusettsu koji je bio u vlasništvu Ane i Briana Walshea, a parovi su tijekom tog vremena postali i bliski prijatelji.

SRPKINJA NESTALA U SAD-U Istraga otkriva jezive detalje: Muž je Anu ubio i raskomadao dok su djeca spavala na katu?!

Kažu kako je posljednih šest mjeseci Ana postajala sve čudnija i počela se rješavati imovine. Stan u kojem su živjele Silve i automobil prodala je samo dva dana prije nego što je nestala i to u gotovini.

Silve kažu kako im je 2. siječnja Brian Walshe poslao poruku s novogodišnjom čestitkom.

- Sretna nova godina, isprike na kašnjenju izgubio sam telefon. Sin mi ga je maloprije pronašao - napisao je Brian u poruci.

I DALJE JOJ SE GUBI SVAKI TRAG Jezivi detalji nestanka srpske unuke Titovog generala: Muž guglao 'kako se riješiti tijela'

Ono što je čudno je da Brian ne spominje Anin nestanak iako je istražiteljima rekao da Ane nema od 1. siječnja. Podsjetimo, Ana Walshe nestala je u novogodišnjoj noći. Nikada se nije ukrcala na let za Washington gdje je radila u agenciji za nekretnine. 

Anin telefon je lociran blizu njene kuće 1. i 2. siječnja, a istražitelji su u međuvremenu u podrumu kuće pronašli slomljeni krvavi nož. Supruga Briana su nadzorne kamere uhvatile kako kupuje sredstva za čišćenje dok je on tvrdio da je išao s djecom po sladoled. Istražitelji su otkrili i da je guglao 'kako raskomadati tijelo' i  'kako se riješiti tijela žene teške 52 kilograma'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BIO KOD NJE DOMA Srpkinja 7 dana prije nestanka molila mamu da dođe. Ovaj tip ju je među zadnjima vidio živu

Policija zbog svega navedenog sumnja da je upravo Brian ubio svoju suprugu i to u vrijeme dok su u kući spavala njihova tri maloljetna sina.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • exnebisestelmjesat 12.01.2023.

    Da li se oglasio vučićev Pit Bull uhati Vulin i optužio ustaše i Hrvatsku

  • zrno soli u glavi 12.01.2023.

    Pa, zašto bi u SMS poruci 02.01. pisao da je nestala, kad je to tek 04.01. prijavio policiji, kad mu je postalo sumnjivo jer se ne javlja? 02.01. još nije znao da je nestala, nego mislio da je otputovala avionom tamo gdje je već krenula

  • Jopazg 12.01.2023.

    Nacionalnost na prvom mjestu. Klikali vam na clancima koji ce pisati o vama…

Komentiraj...
Vidi sve komentare