To je to što me zanima!

Novi detalji čedomorstva: Bebu je držala u vreći ispod kreveta?

Majka je skrivala trudnoću, a dijete je rodila u obiteljskoj kući te nakon toga otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo pa je prebačena na Hitnu. Utvrdili su da je rodila i prijavili je
Vidi originalni članak

Ženi (28) iz Dubravca, nedaleko od Ivanca, osumnjičenoj za ubojstvo novorođenčeta, u ponedjeljak su odredili pritvor. Slučaj je šokirao cijelu Hrvatsku. Podsjetimo, policajci su nakon dojave iz varaždinske bolnice 22. veljače pretražili kuću u Dubravcu. U pretrazi je pronađena mrtva beba, tek rođena, koja je navodno bila u crnoj vreći ispod kreveta.  

UŽAS KOD VARAŽDINA Našli mrtvu bebu: Majka rodila sama u kući pa otišla raditi?

Obdukcijom je potvrđeno kako je rođeno živo između 15. i 20. veljače ove godine i sumnja se da ga je ubila majka protiv koje je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. 

Prema neslužbenim informacijama, majka je skrivala trudnoću, a dijete je rodila u obiteljskoj kući te nakon toga otišla na posao. Tamo joj je navodno pozlilo pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je utvrđeno da je rodila.  

Prema informacijama Ministarstva unutarnjih poslova, u posljednjih 20 godina u Hrvatskoj je počinjeno 58 čedomorstava uključujući i posljednji slučaj iz Varaždina. Od ukupnog broja, 10 čedomorstava je počinjeno samo 1998. godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 37

  • VinkaFranjčić 27.02.2019.

    Eeeee da je imala skrinju ???Nesretnica nije bas ju zalim

  • ŠEFIKA 27.02.2019.

    Ja sam bila mršava jel sam povraćala u trudnoći kad sam išla rodit doktor me je pitao balavice jedna zar si mene našla za zezati marš van.Jedva sam mu objasnila da sam stvarno trudna i da trebam rodit .Curica je 2.950 bila teška tako da vjerujuem da je moguće da nitko nije primjetio.Ali ubi8t svoje djete to stvarno moraš biti niš koristi.

  • novo_novo 27.02.2019.

    Nikakva tu postporodjajna depresija nije! Ovo je ubojstvo s predumisljajem! Dakle dok je skrivala trudnocu je vec isplanirala da ce dijete ubiti cim rodi! Monstrum, zatvoriti dozivotno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare