To je to što me zanima!

Novi detalji pohotne čuvarice: 'Namjerno je nosila jako uske hlače gdje joj se sve ocrtavalo'

Mladoj čuvarici Ruth Shmylo (26) sude jer je imala aferu sa zatvorenikom kojeg je čuvala. Otkrili su i kako su imali telefonski seks. Sad su objavili nove detalje o čuvarici koja je prekršila sva pravila koja postoje!
Vidi originalni članak

Ruth Shmylo (26) iz Walesa sude zbog nedoličnog ponašanja u javnoj službi, nakon što su otkrili da je imala aferu sa zatvorenikom u zatvoru u kojem je radila kao čuvarica.

Britanski mediji sad otkrivaju nove sočne detalje sa suđenja, a čini se da pohotna čuvarica nije imala samo jednog zatvorenika. 

Nije joj bio jedini?!

Sumnjaju kako se Ruth, osim s dilerom droge koji je služio višegodišnju kaznu jer je pao kao dio udružene krim bande, čuvarica je bila s najmanje još jednim zatvorenikom, a trećem je slala puse!

Skandal u velškom zatvoru otkrili su nakon što su dilera Harrija Pullena prebacili u drugi zatvor.

SUDE JOJ Čuvarica se spetljala s dilerom kojeg je čuvala: Imali su seks preko telefona! Objavili snimke

Namjerno je nosila uske hlače

Ranije su protiv Ruth podnesene brojne anonimne prijave o nedoličnom ponašanju na poslu. Kad su istražitelji uhvatili signal njezinog mobitela, shvatili su da komunicira redovito sa zatvorenikom kojeg je čuvala, a čak su imali i telefonski seks! 

Mlada čuvarica u uskim hlačama i hrpa muških zatvorenika

Sad su otkrili nove detalje o pohotnoj čuvarici koja nije htjela nositi donji dio uniforme, već je kupila vrlo uske hlače koje su sve ocrtavale.

- Inzistirala je na tim hlačama koje je kupila izvan kompleksa zatvora gdje zaposlenici inače nabavljaju odjeću i uniforme - rečeno je na sudu.

Prijavili su je više puta zbog ponašanja, ali Ruth se nije na to obazirala. 

- Sama je odlučila da neće nositi standardnu uniformu, na posao je dolazila u jako uskim trapericama koje su malo toga ostavile zatvorenicima na mašti - ispričao je na sudu njezin šef Dan Hayman, a otkrili su i da je imala bar 20 prijava.

PALE NA DILERA Novi seks skandal u britanskom zatvoru: Diler droge zaveo čuvaricu i medicinsku sestru

- Pitao sam je ne bi li bilo bolje da nosi malo šire hlače. Ove je kupila izvan zatvora i nisu bile primjerene poslu koji obavlja. Kad imate jako puno muških zatvorenika i mladu čuvaricu koja je odjevena neprimjereno, onda se ovo dogodi. Imala je opciju uzeti druge hlače koje su dio uniforme, ali nije joj se svidjelo kako joj stoje na tijelu - rekao je šef osiguranja u velškom zatvoru, prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dorotea.dragic 29.02.2024.

    Bas neukusna situacija, zar nisu to pretijesne hlace za posao... Pomalo je nevjerojatno kako je to proslo neprimijeceno. ?

  • Patton1203 15.12.2023.

    Što radi ženska čuvarica zatvora u muškom zatvoru??? Da li postoje i muški čuvari u ženskom zatvoru???

Komentiraj...
Vidi sve komentare