To je to što me zanima!

Detalji tragične nesreće kod Klisa: Vozio pijani mladić, jedan poginuo, treći se bori za život

Mladić (19) na mjestu je poginuo, dok je 21-godišnjak s ozljedama opasnim po život prevezen u splitsku bolnicu. Vozač koji je bio pijan nije ozlijeđen u nesreći
Vidi originalni članak

U strašnoj tragediji na Klisu u petak nešto prije 22 sata osmnaestogodišnji vozač Renaulta sletio je s ceste i zabio se u parkirano teretno vozilo i u jedan zid.

S njim su u autu bili 19 godišnjak koji je na mjestu poginuo, te 21-godišnjak koji je sa ozljedama opasnim po život prevezen u splitsku bolnicu, potvrdili su nam iz PU Splitsko-dalmatinske. Vozač nije zadobio ozljede u nesreći.

SLETJELI S KOLNIKA Teška nesreća kod Klisa: Jedan poginuo, dvoje ljudi ozlijeđeno

Doznali smo i da je osamnaestogodišnjak vozio pod utjecajem alkohola, a nakon dolaska na policiju zadržan je dok se ne otrijezni, nakon čega će danas nad njim policijski službenici provesti kriminalističku obradu.

Unatoč brojnim policijskim preventivnim akcijama, od početka godine u prometu je u Splitsko-dalmatinskoj županiji poginulo čak 12 osoba, od čega pet motociklista.

 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Dalibor0704 15.05.2021.

    Nije BMW, čudo neviđeno.

  • šećerslatko 15.05.2021.

    Kod nas sve naopako pa tako i u prometu, pijan vozi trijeznog. Nego jel taj vozač od onih što voze polegnuti na sjedalu i kapuljača na glavi? Pita drugar tu

  • elokventni sitnozub 15.05.2021.

    Ukinite zabranu okupljanja i točenja alkohola iza 22h, mladi moraju lokati i ginuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare