To je to što me zanima!

Novi Express otkriva: Paklena zavjera koja se kuje u HDZ-u

Novi broj tjednika Express otkriva šokantnu priču o sukobima u HDZ-u i o ruskim vezama šefove žene
Vidi originalni članak

Express prvi objavljuje nevjerojatnu priču o Karamarkovu pokušaju da s Bandićevim ljudima sruši Oreškovića i riješi se Mosta. Zašto je taj puč propao? Čitajte u Expressu! 

Tjednik piše i finalnom okršaju u HDZ-u, o ljudima koji više ne skrivaju da su Karamarku okrenuli leđa. Tu su i priče o spektakularnim ruskim vezama Ane Karamarko i njenim poslovima...

Express otkriva i je li Milijan Brkić svjestan da Karamarko vodi i stranku i Vladu u provaliju? Hoće li mu zahvaliti na toj ulozi i poslati ga da domovinu voli s neke pozicije na kojoj neće imati utjecaja na vođenje državnih poslova, naročito na prekid arbitraže s MOL-om koji bi Inu, kralježnicu hrvatskoga gospodarstva, darovao kruni Svetog Stjepana i gurnuo tuđincima u ruke!? 

I hoće li Brkić dati sve od sebe da spriječi transformaciju HDZ-a u prvu mađaronsku stranku nakon Khuena Hedervaryja? Otkrivamo i zašto je, uz Anu, jedini koji želi Tomu na čelu HDZ-a Zoran Milanović... 

Florence Hartman otkriva kako se Slobodan Milošević - otrovao u zatvoru! Ivan Pandžić raskrinkao je Vladu- oni doista idu na privatizaciju autocesta. Ivica Đikić je napisao roman o Ljubiši Beari, krvniku iz Srebrenice. Priča kako se uvukao u kožu monstruma... Tu je i dossier o Mili Dodiku, kojemu loše ide. Express u prodaji za 9,99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • darac24 20.05.2016.

    Hahahahahahahahaga....24 express.

  • TweetyMe 20.05.2016.

    ...na fb imam clana obitelji koji je clan hdz-a. Naravno, trenurno zaposlen u jednom ministarstvu. Svaki dan nove slike, mi ovdje, mi tamo, mi ovamo...i bezbroj komentara. Pa ajde da bas pogledam sto se to pise. Boze dragi, pa to je gore od sekte! I ne, nisam ni hdz, ni sdp, niti most...totalno me politika ne zanimam. A nakon sto sam njihove medusobne hvalospjeve citala, gadi mi se i politika i takvi ljudi. Pomislim si, a da bar upola radite koliko si medusobno ego dizete. Bolesno!!!

  • tuti fruti 11 20.05.2016.

    Malo je čudno da ekspres politika sazna prije svih važne podatke dali i oni dobiju dokumant u nakaslić ko i hrelja ,a ko onda pobere lovu???????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare