To je to što me zanima!

Novi Express otkriva: Šokantni transkript nove svađe u HDZ-u

Kako je Jovanka ubijala mladunce nosoroga, razbijala telefone, kako je Tito došao na ideju da uzgaja krokodila pročitajte u Expressu. Imamo i transkripte iz HDZ-a...
Vidi originalni članak

Zašto je Jovanka Budisavljević, uplakana, noću šetala po Pavelićevu Zagrebu i ujutro se vraćala u svoj stan s modricama na licu?

Express otkriva sadržaj Titove sobe tajni: videosnimke Tita i Jovanke koje nitko nije smio vidjeti! Kako je Jovanka ubijala mladunce nosoroga, razbijala telefone, kako je Tito došao na ideju da uzgaja krokodila te zašto je nesretne Titove sluge i sluškinje nazivala žgadijom?! 

No u ovoj bari ima još krododila. Otkrivamo sve o poznatom tajkunu iz Istre koji je poduzeo sve što je mogao kako bi postao stručni premijer u budućoj hrvatskoj vladi. 

Otkrivamo najveću političku trgovinu u Hrvatskoj, prema kojoj su avanture Mirka Raškovića i Drage Prgometa mali šareni dućan. Tajkunov desant na hrvatsku političku scenu stavio je sve važne faktore na našoj sceni pred krajnje iskušenje. Politička bomba! 

Express je prvi dobio i famoznu knjigu Davora Ive Stiera “Nova hrvatska paradigma”, koja s jedne strane predstavlja platformu zaokreta hrvatskog društva prema modelu koji ima više šansi na uspjeh, ali na stranačkoj razini znači revoluciju. 

Stier nudi da vrh HDZ-a biraju ne samo svi članovi po načelu jedan čovjek, jedan glas, nego da liste kandidata za Sabor budu sastavljane po tom obrascu. To bi posve razvlastilo vrh stranke i onemogućilo despotizam. Bajka ili realan program? 

Uz Stiera je i Kolinda Grabar Kitarović te Vladimir Šeks, a kako se čini, i sve više drugih dužnosnika koji na vrhu HDZ-a vide Andreja Plenkovića. 

Robert Valdec zapisao nam je misli MIlorada Dodika, tekst o istom napisao je i naš književnik Josip Mlakić, dok je mladi novinar Sanjin Španović napisao sve o timu čudesnih kirurga koji su mu presadili jetra. Ibrica Jusić u životnom intervjuu otkriva sve o Tuđmanu, Brelu, bordelima... 

Express je čudo od sadržaja, i to za manje od 10 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • patos 18.12.2015.

    Zivio drug Tito i zivjela Jugoslavija! Najpametniji covjek u povijesti jugoistocne europe, Tito pa Tesla. Lakse je izmislit struju nego dovest lopovska i kriminalna juznoslavenska plemena u red.

  • katoliban 18.12.2015.

    Svima koji toga šepavog kriminalca i ubicu stalno spominjete-nedostaje puno više od jedne daske u glavi! Daj više picrkajte drugovi!

  • samo dajte 18.12.2015.

    Zasto sad te gluposti kopate I zlocinca stavljate na portal

Komentiraj...
Vidi sve komentare