To je to što me zanima!

Novi Express: Svi planovi za rušenje premijera Milanovića

Tu je i priča o dinastiji Pavelić. Saznajte kako je Ante Pavelić slučajno preživio potop parobroda Baron Gautsch koji je 1914. godine plovio iz Pule za Šibenik
Vidi originalni članak

U novom broju Expressa otkrivamo kako su se danima sklapali paktovi u borbi Linića i Milanovića. Tko je kome što obećao za uzvrat i tko su uistinu najmoćniji SDP-ovci. 

Tu je i priča o dinastiji Pavelić. Saznajte kako je Ante Pavelić slučajno preživio potop parobroda Baron Gautsch koji je 1914. plovio iz Pule za Šibenik. 

Sjećate se Zvonka Špišića? Taj glazbeni velikan otkrio nam je kako provodi starost budući da iz kuće nije izašao 15 godina. 

Tko su najbolji vitezovi među Hrvatima i kako se pripremaju za borbe, također saznajte u novom Expressu.

Tu je i super magazin BestBook koji donosi sve o najnovijima, najboljim i najzanimljivijim knjigama. Sve to samo u Expressu za 7,99 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • macakani1403 13.06.2014.

    A gdje je cuveni sat za 80kn u express, kojeg nose svi od pjevaca, glumaca pa do baba sere u javnim wc-ima. Nije valjda da ste rasprodali to smece, pa prestali daviti sa njime. Nadam se da je tako jer poplavi nam vrat!

  • Đuro štalsky 13.06.2014.

    iskreno se nadam da se nije sasral od sušija...dok Pletikosa nije obranil penal

  • Dubravko Črnjak 13.06.2014.

    Glede izlaženja na ulice: Hrvati su poznati da na ulice izlaze samo kako bi navijali, slavili završetak škole....i ono svakodnevno, plac, birtija, tramvaj, bus...

Komentiraj...
Vidi sve komentare