To je to što me zanima!

Novi iskorak u slučaju McCann: 'Provjeravamo ima li u zemlji tragova DNK Madeleine...'

Istražitelji su iskopali osam dubokih rupa iz kojih su uzeli uzorke tla te ih poslali u Njemačku na DNK testiranje. Pronašli su i niz predmeta za koje vjeruju da su povezani sa slučajem no to tek treba provjeriti i dokazati
Vidi originalni članak

U sklopu istrage zaplijenjen je niz predmeta. Detaljno će ih se provjeravati u narednim danima, rekao je njemački tužitelj Hans Christian Wolters, koji vodi slučaj Madeleine McCann, djevojčice kojoj se 2007. izgubio svaki trag nakon otmice iz portugalskog ljetovališta.  

TRI DANA TRAŽILI DOKAZE Gotova potraga za Maddie u Portugalu: Istražitelji su odnijeli vrećice, jesu li nešto pronašli?

Prošli tjedan pokrenuta je nova istraga gdje su policajci prečešljali rezervoarsko jezero Barragem do Arade u Algarveu, koje je glavni osumnjičenik Christian Brueckner (46) nazvao 'malim komadićem raja'. Ono se nalazi 50-tak kilometara od apartmana u kojem je posljednji puta spavala oteta djevojčica. 

Policija je detaljno provjerila veliko šumsko područje u rezervoaru te su iskopali osam dubokih rupa kako bi prikupili uzorke tla koje su poslani na forenzičko i DNK testiranje u Njemačku.

- Još se ne može reći imaju li pronađeni predmeti veze sa slučajem Madeleine McCann. Očekuje se da će se istrage koje se vode ovdje u Braunschweigu protiv 46-godišnjeg osumnjičenika nastaviti još dugo – zaključio je njemački tužitelj Wolters, piše Daily Mail. 

KRAJ POTRAGE U PORTUGALU Materijal prikupljen u potrazi za Maddie ide u Njemačku na analizu: 'Odnijeli su više vreća'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare