To je to što me zanima!

Otkrivamo sve tajne čak 13 bordela na dalmatinskom otoku

LJETNO OSVJEŽENJE: U Panorami ćete dobiti veliki ljetni horoskop, enigmatiku, najbolje hrvatske plaže, dossier o izgubljenom blagu na dnu Jadrana, intervju s Kate Winslet...
Vidi originalni članak

Prije 200 godina Vis je bio engleska gusarska luka, a na njemu je radilo čak 13 bordela... Čitajte sve o tajnim riznicama na dnu mora, gdje se nalaze sefovi sa zlatom stotinama godina zarobljeni u brodskim olupinama te koji su dijelovi Jadrana počivalište antičkih kipova neprocjenjive vrijednosti.

Prvi broj ljetnog magazina Panorama donosi vam pregršt zabave, ljetnih tema, enigmatike, horoskop, kao i dossier o blagu Jadrana. 


Imamo i intervju s dobitnicom Oscara Kate Winslet koja je pričala o izazovima uloge u filmu “The Mountain Between Us”. Film je režirao genijalni Hany Abu-Assad, a govori o preživljavanju i borbi za goli život. Kate je otvoreno pričala i o svojoj obitelji i odgoju u ranom djetinjstvu.

Donosimo vam i veliku priču o bandama Hondurasa, zemlje bez zakona koje kontroliraju kriminalci, a građani ih se boje više nego policije. Prestravit će vas okrutnost i hladnokrvnost njihovih pripadnika.

Za razbibrigu na plaži tu je i 15 stranica križaljki, sudokua, osmosmjerki te rebusa, a kako bi vaše ljeto bilo nezaboravno imamo i popis 25 najljepših hrvatskih plaža i uvala.

Razgovarali smo s barba Šimom, kapetanom duge plovidbe koji je 50 godina plovio svjetskim morima na raznim brodovima. Ispričao nam je svoje dogodovštine i prisjetio se svojih ljubavi kojih je imao na svim oceanima svijeta.

Predlažemo i top ljetne naslove, odjevne kombinacije, jela i koktele, a tu je i veliki ljetni horoskop. Sve to za samo 15 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zoran54 06.08.2017.

    Pa pet dana više o tome ,aj maknite više to !!!

  • ZoranJavno 05.08.2017.

    Danas ak si nemres naci ono sto se kaze za dabe nek se zna se sta da radi toliko o bordelima

  • ĐorđePatković 04.08.2017.

    sad ima puno više toga

Komentiraj...
Vidi sve komentare