To je to što me zanima!

Nazvao je Poreznu upravu i rekao im da je bomba u zgradi

Novi Marof: Policijski pirotehničari odmah su nakon dojave počeli pregledavati zgradu. Van je moralo izaći oko 50 ljudi. Ispostavilo se da je dojava bila lažna
Vidi originalni članak

Nešto iza devet sati muškarac je nazvao kolegicu i rekao joj da imamo bombu koja će eksplodirati. Pretpostavljam da je imao krpu preko ustiju pa mu nije prepoznala glas. Odmah smo obavijestili policiju koja nam je rekla da svi moramo izaći iz zgrade, ispričala je djelatnica Porezne uprave u Novom Marofu. Policijski pirotehničari u četvrtak prijepodne pristigli su pred zgradu na Trgu hrvatske državnosti koju su počeli pregledavati. Osim Porezne, na istoj adresi je smješten i Grad Novi Marof, katastarski ured, Prekršajni sud, banka i papirnica pa je iz zgrade moralo izaći više od 50 ljudi. 

- Ovo je prvi put da smo imali dojavu o postavljenoj bombi, ali ipak smo vjerovali da je dojava lažna pa nismo bili previše uplašeni. Ima svakakvih ljudi koji kad su nezadovoljni svašta izgovaraju i prijete nam, i uživo i preko telefona, ali rijetko ih shvaćamo ozbiljno - rekla je radnica te dodala da je sramotno kako je slabo osiguranje u toj zgradi. 

- Ne postoje kamere, a građani se ne pregledavaju niti legitimiraju prilikom ulaska – kaže. 

Policija je do 11 sati završila s pregledom cijele zgrade pa su se zaposlenici vratili na posao jer bombu nisu našli. Traje kriminalističko istraživanje kako bi pronašli muškarca koji je uznemirio građane lažnom dojavom. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kike22 07.07.2011.

    uzmi kartu hrvatske pa traži novi marof!!!!!!!! haloooo!!!!!!!!!!!!!!!

  • darvin 07.07.2011.

    ,,, Novi Marof centar svijeta, evo i njima malo adrenalina. Gdje je Novi Marof ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare