To je to što me zanima!

Novi napad? Francuski vojnik uboden u vrat usred Pariza

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija trenutno traga za bradatim čovjekom sjevernoafričkog podrijetla starosti oko 30 godina, koji je pobjegao nakon napada, javlja Reuters pozivajući se na policiju
Vidi originalni članak

Francuski vojnik, koji je patrolirao poslovnim dijelom u zapadnom Parizu, uboden je u vrat. Napao ga je čovjek koji je navodno nosio haljinu arapskog stila ispod jakne.

Policija trenutno traga za bradatim čovjekom sjevernoafričkog podrijetla starosti oko 30 godina, koji je pobjegao nakon napada, javlja Reuters pozivajući se na policijski izvor.

Vojnik, patrolirajući u sklopu francuske antiterorističke jedinice, prevezen je u lokalnu bolnicu. Trenutno mu život nije u opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Taragea 26.05.2013.

    Sve je više dokaza da dva civilizacijska svijeta ne funkcioniraju zajedno. Multikulti je idiotizam. Da svatko živi u svom dijelu svijeta i da se posjećuju samo turistički, sve bi štimalo.Svi bi se uvažavali. Treba se početi bojati za Hrvatsku za koju govore da je neprirodno bijela. Kako neprirodno? Zar su naši preci neprirodni? Previše smo tolerantni i to će nam se obiti o glavu, a da pri tome nećemo ni zaraditi kao Nijemci, Englezi ili Francuzi.

  • twinsi2 26.05.2013.

    neki novi trend???

  • marijaterezija2 26.05.2013.

    Osječaj da smo mi na redu grozan je, ali ulaskom u EU otvorili smo širom vrata ulasku bez puno kontrole koje kakvim prijestupnicima, da ne govorim da imamo dovoljno svojih:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare