To je to što me zanima!

Novi napadi Izraela na Hamas: Tijekom noći gađali 25 ciljeva

U priopćenju vojske ističe se da je u utorak približno 70 raketa i granata ispaljeno je iz Pojasa Gaze na Izrael tijekom dana. Izvjestan broj njih presreli su sustavi za zračnu obranu
Vidi originalni članak

Izraelska vojska objavila je da je izvršila napad u noći s utorka na srijedu na 25 vojnih ciljeva povezanih s Hamasom u Pojasu Gaze kao odgovor na raketnu i granatnu paljbu. 

Među metama bile su radionice za proizvodnju raketa, skloništa za dronove kao i "vojna infrastruktura". 

U utorak, prvog dana te operacije - najozbiljnijeg sukoba između Izraela i palestinskih oružanih skupina nakon rata 2014., Izrael je objavio da je izvršio udar na više od 35 vojnih ciljeva islamističke skupine koja upravlja Pojasom Gaze kao i protiv islamskog džihada. 

U priopćenju vojske ističe se da je u utorak približno 70 raketa i granata ispaljeno je iz Pojasa Gaze na Izrael tijekom dana. Izvjestan broj njih presreli su sustavi za zračnu obranu. 

Tri izraelska vojnika su ranjena. Neposredno nema podataka o žrtvama u Gazi. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • umjereni pacifist 30.05.2018.

    kada će tim okupatorima netko stati na kraj?

  • najiram 10 30.05.2018.

    židovi od žrtve postali krvolo;ne zvijeri pljaćkaju i ubijasju... pitam svijet dokle ćemo tolerirati ovakvo zloínačko ponašanje izraela...na okupiranim područjima...ako su bili proganjani i ubijani to im ne daje pravo da ćine isto drugim ljudima...no nebi cijela evropa proganjale židove da su bili dobri...progonjeni su zbog udruživanja u zloćinačku organizaciju koja se na tuđoj bijedi bogatila lihvarskim pozajmicama...koliko je ljudi radi njih umrlo radi podhranjenosti i bolesti a tek rođene djece...očito židovi nisu naućili lekciju da sve što radiš ti se obije kad tad u glavu...a njima je njihov bog prorekao totalno uništenje kao naroda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare