To je to što me zanima!

Novi neredi u Srbiji; prema zgradi vlade ide povorka

Neredi u Srbiji se nastavljaju. U Beogradu su studenti krenuli prema zgradi vlade, a u Novom Sadu vandali razbili McDonalds i albanske pekare
Vidi originalni članak

Prosvjedi i neredi u Beogradu nastavili su se i danas. Više od tisuću studenata Pravnog fakulteta i nekoliko profesora uputili su se od zgrade fakulteta prema Studentskom trgu. Nosili su transparente s natpisima "Kosmet je svijet" i "Ostat će naše". Studentima su se pridružili i učenici, a očekuju se i studenti drugih fakulteta. Svi bi zajedno trebali krenuti prema zgradi vlade. Najavljeno je da će se u prosvjed uključiti i taksisti te članovi nekoliko nevladinih udruga. U Subotici su tijekom noći prosvjednici razbili izloge pet lokala, od čega američki McDolnalds i četiri albanske pekarnice. U Smederevu su vandali kamenovali katoličku crkvu Sv. Ivana Krstitelja, a policija je uhitila dvojicu mladića. Studenti naoružani kamenjem i jajima krenuli su danas prema američkom veleposlanstvu u Banjoj Luci, ali u su ih zaustavile jake policijske snage. Prije toga su promarširali središtem grada i spalili zastavu Europske unije.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 19.02.2008.

    BRAVO SRBI SAMO TAKO NAPRIJED..........UH STO VOLIM KAD SE LJUTITE.........MELEM ZA MOJE OCI I USI.

  • CICA 19.02.2008.

    OVO SAMO POKAZUJE DA IMA BOGA!!!! VELIČALI SU MILOŠEVIĆA I VELIKU SRBIJU, A NA KRAJU DOBIŠE...HA,HA,HA... IMA BOGA,SVE IM VRAĆA!!!!!!!!!

  • jurke 18.02.2008.

    Pa covjece ovi srbi misle da je sve njihovo,mora da su se dobro napljugali svjezeg sira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare