To je to što me zanima!

Zamjenik predsjednika HDZ-a: Moramo formirati vladu u sjeni

Drago Prgomet kaže kako bi tijekom ponedjeljka trebao razgovarati s Karamarkom o funkcioniranju predsjedništva te da se mora nastaviti proces demokratizacije
Vidi originalni članak

Drago Prgomet, novi zamjenik predsjednika HDZ-a, rekao je za Media servis da neće imati nikakvih problema u suradnji s predsjednikom Tomislavom Karamarkom. Istaknuo je kako će se naći s njim u ponedjeljak popodne te naglašava da svima u interesu mora biti samo HDZ. 

Prgomet je rekao kako je najvažnije da svi prihvate volju izaslanika. Kaže kako bi tijekom ponedjeljka trebao razgovarati s Karamarkom o funkcioniranju predsjedništva te da se mora nastaviti proces demokratizacije kroz promjenu statuta. Osim toga, Drago Prgomet je istaknuo da smatra kako bi oni trebali formirati vladu u sjeni.

Komentirao je i dosadašnje vodstvo stranke te kaže da će svi u skladu sa svojim rezultatima imati svoje mjesto. Smatra kako je logično da s vremenom dođe do smjene generacija. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • user_72441 22.05.2012.

    Ajmo se malo igrati iluminata.

  • drug Tito_1 21.05.2012.

    Drugovi kakva vlada u sjeni, radite na tome da budu prijevremeni izbori u akciju a ne ljigaviti velike rijeći a izvedba nula!!

  • jabbar 21.05.2012.

    Stvarno originalno i vrlo konstruktivno!"Formirali bumo vladu u sjeni"!S nestrpljenjem očekujem to preseravanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare