To je to što me zanima!

Novi projekt: Coca-cola gradi tri nova studentska središta

Coca-cola će zajedno sa partnerima uložiti oko milijun kuna kako bi uredili tri studentska središta diljem Hrvatske. Na natječaj se prijavilo ukupno šest sveučilišta, a pobjednika će odabrati građani javnim glasovanjem
Vidi originalni članak

Velika odgovornost pripada nama jer smo svjesni da sve što radimo utire put za buduće generacije, rekla je direktorice poslovne jedinice Coca-Cola HBC Adria Ruža Tomić Fontana na današnjem predstavljanju novog Coca-cola projekta STANICA 50. Sam projekt je namijenjen mladim ljudima koji su završili ili tek završavaju svoje obrazovanje. Ideja projekta je da se od šest sveučilišta u Hrvatskoj, koja su se prijavila za projekt, javnim glasovanjem odabere tri za koje će Coca-cola zajedno s partnerima izgraditi studentska središta. U projekt je kompanije uložila oko milijun kuna.


- U središtima će studenti moći slušati radionice, individualno raditi, vježbati životne vještine. Cilj je da se studentima poboljša konkurentnost na tržištu rada –dodaje Tomić Fontana. Na predstavljanju su bili i predstavnik hrvatskog studentskog zbora Stjepan Čurić, dr.sc. Miljenko Šimpraga te državna tajnica Margareta Mađerić. Svi su pohvalili ovakav projekt koji je napravljen kako bi poticao mlade u Hrvatskoj .


- Drago mi je da se ujedinjuju javni i privatni sektor oko ovako važnog projekta koji je namijenjen upravo mladima- istaknula je državna tajnica za Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Margareta Mađerić. Coca-cola je ovaj projekt objavila na svoj 132. rođendan od osnutka brenda, a sam projekt im je bitan jer naglašavaju kako se radi o društveno odgovornom projektu. Tri sveučilišta koja će dobiti studentska središta izglasati će građani, a pobjednici će se objaviti 30. lipnja. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare