To je to što me zanima!

Novi prosvjed Franka: Nismo kockali, banke su nas prevarile

Udruga Franak u travnju je u centru Zagreba okupila 15.000 prosvjednika. Sada najavljuju novi masovni prosvjed pod nazivom “Do kraja!” za 24. listopada
Vidi originalni članak

Udruga Franak u travnju je u centru Zagreba okupila 15.000 prosvjednika. Sada najavljuju novi masovni prosvjed pod nazivom “Do kraja!” za 24. listopada.

- Cijelo vrijeme pokušavaju stvarati podjele između nas kako bi se okrenuli jedni protiv drugih - poručuju iz Franka.

Žele istragu plasiranja toksičnih kredita te izglasavanje Zakona o zaštiti potrošača. Skupina zastupnika uputila je Prijedlog odluke o osnivanju istražnog povjerenstva za slučaj Franak u proceduru.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • bajica1009 19.07.2015.

    Pomalo udruga slići stožerima, inicijativama i td dok je bilo dobro i odgovaralo im podsmijavali se i uzimali ponuđeno sad progledali tko oni koji su digli milijuni ne za male ali stvar je jasna ugnjetavaju građane svojim pritiskom a ne one koji su odgovorni, Vlade su to omogučile i HNB i svi se prave pametni a sada je jako teško zadovoljiti sve strane i ova mjera oko tećaja je mislim sve što ozbiljna vlada može. Nesmijemo zaboraviti sve političke pritiske koji se rade da se stanje ozbiljnije ne mjenja jer postoji nešto što se zove tekovina bankarskog sustava, Državi u ovakoj ekonomsko-financijskoj situaciji trebaju krediti a oni se dobijaju od ovih o kojima se mjesecima bruji.

  • engleska-ruža 19.07.2015.

    sudeći po većini kometara mogu zaključit da su Hrvati nažalost jedan glup, neinformiran, isključiv i zavidan narod čiji pojedinci samo gledaju svoju g**icu i jedva čekaju da susjedu crkne krava. dabogda se sve zapalilo, gamad i gotovo.

  • điđo 1 19.07.2015.

    znam da se 2004te govorilo da krediti u CHF se samo čine povoljnima, da ih nije uputno kupovati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare