To je to što me zanima!

Novi šef Zagrebparkinga mrzi svoju novu tvrtku

Ni sat vremena nakon objave da je imenovan direktorom Zagrebparkinga Robert Mišeta je u rekordnom roku ugasio svoj profil na Facebooku
Vidi originalni članak

Na mjesto dugogodišnjeg uspješnog direktora Zagrebparkinga Mate Kraljevića u ponedjeljak dolazi Robert Mišeta, direktor poslovne prodaje u Iskonu. Cijela situacija ne bi bila toliko apsurdna, čudna i smiješna da Mišeta nije član grupe na Facebooku pod nazivom ‘Svi protiv Zagrebparkinga’ i najžešći borac protiv tog poduzeća. Da podsjetimo, to je grupa s 11 tisuća članova koja je poticala na puč protiv ‘zlog klona Zagrebačkog holdinga, namijenjena svim žrtvama Zagrebparkinga, grupe obijesnih, zlih, netolerantnih ljudi koji uživaju zlostavljati poštenog malog čovjeka’.
Uz Mišetu, predsjednik Uprave Holdinga Ivo Čović objavio je imena novoizabranih direktora za ostalih 11 podružnica, dok je 11 direktora ostalo nepromijenjeno.
Ni sat vremena nakon objave da je imenovan direktorom Zagrebparkinga Robert Mišeta je u rekordnom roku ugasio svoj profil na Facebooku.
Karijeru je započeo prije 10 godina u Ericssonu Nikoli Tesli. Diplomirao je na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva, a na mjesto prodajnog direktora Iskona došao je iz Metroneta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • theenis 29.09.2010.

    I ja mrzim tvrtku u kojoj radim, ali moram raditi :)))

  • mmirka 29.09.2010.

    još jedan razlog zašto nije dobro biti registriran na facebooku. napraviš nešto i to javno za što ni ne slutiš da će ti štetiti.

  • SunTzu 29.09.2010.

    hahhha koji kreten..samo u HRV ! i sad je on direktor !!hahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare