To je to što me zanima!

Novi šok: Kerum ljubavne poruke slao i trećoj ženi!

KERUM KAZANOVA: Nije mu bilo dovoljno što ima i suprugu i trudnu ljubavnicu. Javila se dama koju je Kerum nedavno bombardirao SMS porukama
Vidi originalni članak

Priča o ljubovanju splitskog gradonačelnika Željka Keruma (49) s Fani Horvat (24) prva je koja je procurila u javnost, no on inače slovi kao zavodnik oko kojeg se uvijek motaju mlade i dugonoge ljepotice željne provoda. Da priče o Kerumovim osvajačkim pothvatima nisu samo puka naklapanja dežurnih zlobnika, posvjedočila nam je i čitateljica koju je Kerum danima nemilice opsjedao. Počelo je dok su s većim društvom sjedili na poslovnoj večeri, a Kerum joj je, sjedeći preko puta nje, te večeri poslao 30-ak poruka. “Jako mi se sviđaš”, “daj mi pusu”, “zašto mi ne pošalješ pusu”... uporan je bio Kerum unatoč manjku stila. Kao da se ne može sjetiti ničeg drugog, osvajač Željko Kerum je puse slao i tražio cijelog tog dana, iako je djevojka njegovo udvaranje ignorirala, a ponekad i odgovarala da nije zainteresirana.
- Kasnije smo se sreli na jednom javnom događanju te me tamo zaskočio ispred toaleta i pokušao poljubiti. Nevjerojatno... - prisjeća se događaja čitateljica.
Tada je očito shvatio da mu udvaranje neće donijeti rezultate pa je odustao. Iako smo u srijedu pokušali kontaktirati Keruma on je ostao nedostupan. Ovoga puta nije bio niti malo zainteresiran za SMS prepisku. Splitski gradonačelnik uzeo je četiri dana godišnjeg odmora dok se barem djelomično ne slegne medijsko zanimanje za njegov najavljeni razvod braka. Rodbina i najbliži suradnici ne znaju ili ne žele reći gdje se pritajio. Netragom je nestala i Fani. Nepotvrđene informacije kažu da su se ljubavnici posvađali, pa je Fani u poodmakloj trudnoći otišla u Zagreb. Prema priči koja je navodno potekla od njezine majke, Fani je silno razljutilo što je Kerum nakon začeća od nje zahtijevao da abortira. Bila je ogorčena što ni nakon petogodišnje veze nije želio napustiti svoju dugogodišnju suprugu Ankicu. Navodno mu je postavila ultimatum: “Ili ćeš ti priopćiti novinarima o našoj vezi i bebi ili ću ja.” Stjeran pred zid, Kerum je odlučio sve objaviti u programu svoje televizije. Žena i djeca, čini se, ionako su sve znali, a on je pod svaku cijenu nastojao održati imidž iskrenog političara. Izvori bliski Željku i Fani kažu da je “iznuđeno” javno priznanje posijalo sjeme razdora među njima. Svađa i zanimanje medija natjerali su Fani da utočište potraži u njihovu zagrebačkom ljubavnom gnijezdu. Prema pisanju Jutarnjeg lista Željko Kerum viđen je u srijedu u jednom zagrebačkom hotelu kako sam ispija piće.

SVE SU MU PORUKE ZVUČALE SLIČNO, ALI BIO JE UPORAN
Naša čitateljica sačuvala je jednu od brojnih poruka koje joj je slao uporni Željko Kerum. Tako su, uz nezaobilazne puse koje je tražio od nje, a bome i nesebično nudio, zvučale uglavnom sve njegove SMS poruke. U jednoj poruci i sam Kerum zaključuje da je malo čudno što se on tako eksplicitno udvara, iako su se tek upoznali, ali ga, kako iz svega proizlazi, to u njegovu naumu uopće nije omelo. Djevojku je nazvao još nekoliko puta uporno joj predlažući da izađu na večeru. Na kraju je morao odustati. Kada je uvidio da od potencijalne nove veze neće biti ništa zatražio je od naše čitateljice da izbriše sve njegove poruke iz mobitela. “Da ti ih dečko ne vidi”, rekao joj je 'brižno’ Kerum.

>>>KERUMOVA LJUBAVNICA JAKO NALIKUJE NA SUPRUGU ANKICU

Idi na 24sata

Komentari 90

  • stara50 22.10.2009.

    ajde skinite više tog keruma i njegov pimpek s dnevnog reda

  • trocaderro 22.10.2009.

    Nadji novog frizera!

  • plavuša13 22.10.2009.

    ajmeeee,ljigavca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare