To je to što me zanima!

Novi sukob među HDZ-ovcima: Sjeme razdora sada je HBOR?

HDZ-ovcima je na stolu “osvanuo” prijedlog imena za Nadzorni odbor HBOR-a, a problem je izazvala činjenica da se na popisu članova našao Ivan Šuker umjesto Gorana Marića
Vidi originalni članak

Na sastanku Kluba HDZ-a došlo je do svađe zbog imenovanja članova Nadzornog odbora Hrvatske banke za obnovu i razvoj (HBOR), piše Jutarnji list. HDZ-ovcima je na stolu taj dan samo “osvanuo” prijedlog imena za Nadzorni odbor HBOR-a, a problem je izazvala činjenica da se na popisu članova našao Ivan Šuker umjesto Gorana Marića. Dosad je, naime, praksa uvijek bila da u taj NO ide predsjednik saborskog Odbora za financije i proračun pa je bilo očekivano da to bude Goran Marić koji je šef tog Odbora.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zof 18.05.2016.

    Šuker je ipak studirao 20 godina da od više škole završi fakultet. Zato uvijek ima prednost u odnosu na bilo kojeg drugog iz HDZ-a. Oni cijene one koji su nekoliko godina utvrđivali gradivo u istom razredu. karamarko je studirao 10 godina. Jedino je Vaso završio kratki tečaj na fotokopirnom aparatu.

  • maxim m 18.05.2016.

    šuki ka vegeta...

  • bornnl 18.05.2016.

    Marić; Slušaj govore mi da nećeš moć više žderat đžabe po restoranima, Most se buni. Šuker: Ma nabijem ih, reć ću ja popovima da popričaju malo sa Petrovom. Mislim ono, pa svi znaju da ja volim labati, i to dobro i to djabe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare