To je to što me zanima!

Novi sukobi: Zrakoplovi napali jemenski glavni grad Sanu

Podsjetimo, Saudijska Arabija s koalicijskim je partnerima u četvrtak napala Jemen, što je podržao i SAD. Napad je usmjeren protiv hutskih šijitskih snaga
Vidi originalni članak

Ratni zrakoplovi napali su jemenski glavni grad Sanu tijekom noći i nakon zore u ponedjeljak, rekli su mještani, a prenosi Reuters.

Jedan od građana rekao je da su napadi uglavnom bili fokusirani oko diplomatskog centra Sane.

Podsjetimo, Saudijska Arabija s koalicijskim je partnerima u četvrtak napala Jemen, što je podržao i SAD. Napad je usmjeren protiv hutskih šijitskih snaga koje se protive jemenskom predsjedniku Abd-Rabuu Mansouru Hadiju, a povezani su s Iranom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Petar1404 30.03.2015.

    nažalost nema rusa u SA pa to nije agresija na jemen, več održavanje slobode i demokracije sukladno zakonima našeg svevišnje i nepogrešivog SAD-a!

  • SOROSEVPLACENIK 30.03.2015.

    Zapitao bih čelnike EU i SADa da li će uvesti sankcije Saudijskoj arabiji zbog dokazane agresije Saudijske arabije na suverenu državu Jemen?Ili se pojam agresije veže samo uz Rusiju?Nisu li ovi hutu pobunjenici svrgnuli predsjednika,baš poput nacista sa Majdana.Ili se smije svrgnuti predsjednik ako ne podržava USA,a ako podržava onda ćemo ga braniti svim sredstvima.Sramim se kaj sam građanin EU,američkog sluge.

  • alegreto 30.03.2015.

    Uništava se drevni grad Sanaa star 6500 godina koji je pod zaštitom UNESCO-a. Uništava se Bliski i Srednji istok, kolijevka prvih civilizacija...Nadam se da će Saudijska Arabija i ostali pomagači kao i veliki mentor i kreator ovog kaosa US biti kažnjeni za sva počinjena barbarstva, kad tad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare