To je to što me zanima!

Novi trajekt Jadrolinije "Brač" kršten na riječkom terminalu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ukupna vrijednost sva četiri nova trajekta, koji će u 2014. godini osnažiti flotu Jadrolinije, iznosi 32 milijuna eura. "Brač" je drugi brod, prvi je bio "Kornati"
Vidi originalni članak

"Brač", drugi trajekt od četiri ista naručena broda za Jadroliniju u brodogradilištu Uljanik , kršten je u petak na riječkom terminalu . Kuma ovog broda, kapaciteta 616 putnika te 145 osobnih vozila, je hrvatska najpoznatija paraolimpijka Ana Sršen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Velika mi je čast biti kuma ovom brodu, tim više što mi je život vezan uz more i otoke. Ovom prilikom želim podsjetiti na sve pomorce i kapetane koji su isplovljavali u svrhu spašavanja života kao i pomoći kod prevoženja trudnica i novih života, što je za nas otočane vrlo bitno. Osobna mi je želja da ovaj brod poveže otoke jer će tako otoci zaživjeti, a otočani bolje živjeti - rekla je plivačica Sršen.

Prvi od četiri nova broda "Kornati" pušten je u opticaj prošli mjesec, a njegova kuma bila je Janica Kostelić.

Ukupna vrijednost sva četiri nova trajekta, koji će u 2014.godini osnažiti flotu Jadrolinije, iznosi 32 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JagodaNikolic 11.07.2014.

    A zašto nije kršten na Braču?

  • marijaterezija2 11.07.2014.

    Previše su otvoreni za ljeto u redu ali zima neprikladni, posolica mokri ljudi mokri auti i mokar teret. To je samo za kratke relacije za srednji i južni Jadran nema šanse

  • dal 11.07.2014.

    Brač, jer Brač nije samo supetar. Ali...manje važno...mene više muče ove ponistre sa strane, kad zapuše bura, baš lipo posoli auta unutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare