To je to što me zanima!

Novi veliki prosvjed protiv vlade 1. svibnja u Zagrebu

Ne želimo njihov grah, već želimo pravnu državu, poručili su premijeru Sanaderu i ministrima iz inicijative 'Stegnite vi remen, bando lopovska'
Vidi originalni članak

Građanska inicijativa 'Stegnite vi remen, bando lopovska!' najavila je da će, ako Vlada ne ispuni njihove zahtjeve, 1. svibnja u 17 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu organizirati veliki prosvjed.
Inicijativa, nastala na Facebooku, traži od vlasti pravnu državu.
- Ne želimo njihov grah, ne tražimo milostinju, želimo pravnu državu. Starci kopaju po kontejnerima, radnici ostaju bez posla, studenti spavaju po fakultetima, petina kućanstava u Hrvatskoj ispod je praga siromaštva, sve je to odraz nesposobne, bezosjećajne Vlade - piše u priopćenju inicijative.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • denismotori 24.04.2009.

    neče HR u europsku uniju ne radi SLOvenije ne radi slo blokadu! nego radi EUROPske unije cjele zato kaj nemremo kontrolirat granicu sa srbijom i bosnom.. nemožemo mi pomaknut šengensku granicu! što se tiče prosvjeda kako si ko napravi u životu tako ima svak za sebe mora radit neče drugi radit za vas.

  • BERISLAE 24.04.2009.

    Trebao ti je tata biti na golom otoku,pa bi onda znao što je on bio.Trebalo je na vrijeme vas crvene staviti pred zid,BANDO CRVENA_NEMA OPROSTA:

  • dozvati1 24.04.2009.

    Bole top ,imaš definitivno potpis i podržavam te masovni prosvjedi trebaju biti u svim gradovima i ne samo jedan dan ,a kosorica se naeka kurči da vlada to neće platiti ,pa oni ne plačaju ništa - treba nama Fidel i Chavez i ponovo Goli otok

Komentiraj...
Vidi sve komentare