To je to što me zanima!

Novi Zagreb: Dječak (16) skočio u smrt sa 15. kata

Travno: Policija još ne zna što je nagnalo dječaka da se baci sa 15. kata zgrade u Ulici B. Magovca. Njegovi prijatelji kažu da je isprobavao padobran
Vidi originalni članak

Učenik prvog razreda srednje škole se oko 14.30 sati bacio sa stambene zgrade u zagrebčakom naselju Travno. Zagrebačka policija je potvrdila da je riječ o samoubojstvu, ali nije htjela govoriti o mogućim motivima ovog nesretnog događaja prije nego završi očevid. Prijatelji iz škole i susjedi nesretnog dječaka ispričali su kako je 16-godišnjak navodno htio isprobati novi padobran, koji se nije otvorio na vrijeme. Međutim, tu priču nitko službeno nije potvrdio. Nitko ne zna je li dječak, koji je s obitelji živio u Ulici Božidara Magovca 111, sam skočio u smrt ili je riječ o opasnoj igri koja je završila tragično. Dječakovo nepomčino tijelo ležalo je na livadi iza zgrade. Nije bilo poznato ni tko ga je našao i obavijestio dežurne službe. Dječakov otac se od šoka onesvijestio te su mu liječnici pružili pomoć kod kuće.
Prije dvije godine sa susjedne zgrade u smrt je skočio još jedan 16-godišnjak. Ova tragedija podsjetila je na pokušaj samoubojstva učenice koja je skočila s prvog kata učeničkog doma u Zagrebu, no ona je preživjela.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • entoni 24.04.2008.

    Prestrašno, da ga je bar netko slušao......

  • user_25092 24.04.2008.

    žalosno...statistika nam je strašna!bojim se jednog dana za svoje klince, što to ima u ljudima tužno...i ne razumijem od kuda sad padobran?!?policija je potvrdila samoubojstvo, a tu se spominje neki padobran?!?vljda bi policija zaključila po istom da se radi o nesretnom slučaju.Živi bili pa vidjeli!ništa mi neće ovaj dan pokvarit!

  • mateo4x4 24.04.2008.

    U zadnje vrijeme djeca se non stop ubijaju... što je to? Meni nije jasno... žao mi je svih njih :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare