To je to što me zanima!

Novi Zagreb opet bez tople vode i grijanja sve do četvrtka

Zbog puknuća magistralnog vrelovoda ispod Mosta mladosti u novozagrebačkim naseljima biti će obustavljena opskrba toplinskom energijom, stoji u priopćenju HEP Toplinarstva...
Vidi originalni članak

Opskrba toplinskom energijom bit će obustavljena u novozagrebačkim naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko od 4. studenoga 2019. u 20 sati do 7. studenoga 2019. u jutarnjim satima, javilo je HEP Toplinarstvo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrelovod je, kažu, puknuo zbog korozije cijevi uzrokovane izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

- Opskrbu kajnjih kupaca u novozagrebačkim naseljima nije moguće organizirati alternativnim putem, ali će zato uložiti maksimalne napore kako bi ovaj prekid isporuke toplinske energije bio što kraći te kako bi puknuće magistralnog vrelovoda sanirali u što kraćem vremenskom roku, stoji u priopćenju. 

HEP moli stanovnike Novog Zagreba za strpljenje i razumijevanje za vrijeme trajanja obustave isporuke toplinske energije.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • mickey_zg 05.11.2019.

    Usput, pretpostavljam da je ova hrđava cijev na videu samo ilustracije radi... Nije vrag da je ta cjevčica za toplu vodu cijelog N. Zagreba...

  • RoboCaty 04.11.2019.

    Još mi je bilo čudno da dolazi zima, a mi još uvijek imamo tople vode u središću i grijanja :)

  • zagi87 04.11.2019.

    hercegovac bandić financira mostar a nama hrvatima ostavlja pakao prokleta vlada i hercegovci

Komentiraj...
Vidi sve komentare