To je to što me zanima!

'Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i slične u povijest'

SDP-ovac je na svom Facebook profilu napisao kako nije gledao Stankovićevu emisiju, no da ne žali za tim jer se družio s prijateljima, vrhunskim sportašima
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić u emisiji Nedjeljom u 2 obrušio se na Željka Jovanovića, koji ga je prije nekoliko dana Mamića nazvao kukavicom, no SDP-ovac mu nije ostao dužan. Mamićevo gostovanje u emisiji i njegove izjave komentirao je na svom Facebook profilu. Napisao je kako je emisiju propustio jer je sa nekoliko prijatelja, vrhunskih sportaša razgovarao o smjernicama novog Zakona o sportu te dodao kako ne žali što nije gledao Mamića.

-  Iskoristio sam vrijeme na puno pametniji način. Cilj našeg razgovora bio je stvoriti takva zakonska rješenja da se prije svega vrati dignitet vrhunskim sportašima jer će se na taj način omogućiti razvoj sporta od najmlađeg uzrasta, preko rekreativnog do vrhunskog i profesionalnog sporta. Ujedno novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi Zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne "Mamiće" - napisao je Jovanović, budući ministar sporta.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • stara škola 19.12.2011.

    Ne zanima me što netko piše na ovom i ostalim forumima. Moje je mišljenje da se bilo kakav zakon treba naći i iskoristiti te zabraniti istupe u javnosti ovakvog primitivca (trebam li reći da je riječ o Mamiću?) koji usputbudirečeno nema niti malo osobne kulture niti kućnog odgoja. Ne ulazim u to je li on kriminalac ili nije, to će nadam se razjasniti DORH, USKOK i ine institucije. Meni je stalo samo do toga da se bahatost, balkanski primitivizam, nekultura, neodgojenost i stavljanje novca iznad kulture jednom za svagda skloni barem sa nacionalne i ostalih televizija, jer se skupi medijski prostor može itekako bolje iskorisiti.

  • Dadohektor 19.12.2011.

    Mamića i takve treba definitivno maknut ali bez njih će biti totalno dosadno!! ovo je živi show jučer bio i osjećao sam se kao kada pogledam dobru tekmu!!!

  • BerryDarling 19.12.2011.

    Svaka Čast Jovanovići odavno je je vrijeme da ta horda lopova ode, a Mamić je pokazao Nedjeljom u 2 da je običan lažov, prevarant i ljudsko smeće. Čim nema argumenta da se više brani odmah se hvata rata i velikih Hrvata. Čak se budala i ne sjeća šta je javno rekao na televiziji, tipični kmet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare