To je to što me zanima!

Novinar otkrio 'divlje noći' svećenika u gay klubovima

Novinar je otkrio kako svećenici u Rimu danju obavljaju uobičajene župne dužnosti, a noću su dio razuzdanih tuluma na kojima ih prate gayevi
Vidi originalni članak

Jedan od novinara talijanskog lista 'Panorama' prošlog je mjeseca bio na tajnom zadatku te je pratio 'dvostruki život' rimskih svećenika. Časopis je u vlasništvu Silvija Berlusconija, a naslov članka je bio 'Divlje noći gay svećenika u Rimu'. Bio je to novi udarac za katoličku crtkvu koja se tek oporavljala od skandala s pedofilijom. Priča objašnjava kako svećenici u Rimu tijekom dana obavljaju uobičajene župne dužnosti, a noću su dio razuzdanih tuluma na kojima ih prate gay eskorti. Novinar Carmelo Abate pisao je o dvojici svećenika, ocu Paulu (35) te ocu Carlu. S njima je odlazio na zabave, a snimao ih je skrivenom kamerom. Novinar je imao i homoseksualnog suradnika, koji je 'mamio' svećenike na lude zabave. Otac Carlo je novinara vodio i u kafić koji je, kako je objasnio, posebno okupljalište gay svećenika. Istaknuo je da je oko 98 posto svećenika koje poznaje zapravo gey. Prva reakcija Crkve na objavljeni članak je bilo optuživanje kako časopis u Berlusconijevom vlasništvu samo želi izazvati skandal. Glavni urednik Panorame komentirao je optužbe kako svi oni koji sumnjaju u vjerodostojnost informacija moraju znati da redakcija ima imena i adrese svih svećenika koje spominju u članku.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • gunnerOS 06.08.2010.

    @Chuch - kick ass komentar..

  • tockica25 06.08.2010.

    Svećenici smatraju ženu nedostojnom muškarca,to je nekakvo mišljenje koje se u Vatikanu prakticira oduvijek, zato među njima ima toliko gayeva i pedofila... djeca su ima \"čišća\" od žene.... i ljubav između muškaraca se odobrava... samo što se o tome ne priča, no ipak čini se da neke stvari izlaze na vidjelo.... 2012 se bliži :D mislim da će to biti kraj crkvene ere..;)

  • ivanmatko76 06.08.2010.

    ja idem u crkvu slušat svećenika a dal će se on pederisat ili ne, njegova stvar, htio sam reći da liberalni komentatori brane homoseksualizam svuda osim ne u crkvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare