To je to što me zanima!

Novinari se došli prijaviti radi uhićenja Marka Rakara

Zagreb: Novinari koji su došli u policijsku postaju u Heinzelovoj ulici pušteni su ubrzo nakon što su se prijavili. Rekli su da su i oni objavili Registar
Vidi originalni članak

Nekoliko novinara s portala Net.hr, Index te iz Novog lista došli su se oko 19.30 sati prijaviti policiji u Heinzelovoj ulici u Zagrebu u znak podrške Marku Rakaru. Policiji su rekli da su i oni objavili Registar branitelja, no uskoro su svi pušteni. Matija Babić je za Jutarnji list izjavio da su im rekli da je razlog što ih nisu zadržali slobodna procjena policije.

KOD UA-263460 RAKARA POVEZUJE S OBJAVOM REGISTRA?
Identifikacijski kod UA-263460-23 koji se nalazio u kodu stranice na kojoj je objavljen Registar branitelja koristi se za mjerenje posjećenosti na Google Analytics, a on neizravno povezuje Marka Rakara sa tom stranicom, piše Jutarnji. Posljednji broj označava točnu stranicu, dok prethodni broj označava onog tko mjeri stranicu. Taj broj (263460) isti je kao i na Rakarovim stranicama Mrak.org te Politika.com. Moguće je i da je netko lako mogao iskopirati taj dio koda i ubaciti ga u stranicu kako bi se Rakara zlonamjerno povezalo sa stranicom. U to vjeruje i Rakar koji je za Jutarnji rekao da nema znanja koja su za to potrebna. Kaže da je objavio biračke popise i da svi znaju je radio za Josipovića, ali da ovo nema veze sa životom. Taj dio kod uklonjen je sa stranice, a Rakar dodaje da ne zna tko bi mu htio namjestiti to.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dalmatar 07.04.2010.

    A šta su ovi \" babićevci \" sa Indexa tili tim šta su došli na policiju???.Biće ih posla šef ka lutke da mu dignu popularnost.Triba ih kaznit za ometanje stvarne istrage i javnog reda i mira i neka se vrate šefu u š....k. Neka je registra ,onaj ko je \" kriv\" svaka čast.

  • sonijakodimi 07.04.2010.

    treba da se vidi tko je tko u ovoj državi ,nego koliko je ono gorivo poskupilo

  • danka000 07.04.2010.

    ajmo sada zahebavati tog Marka i dati mu jedno 5 god.zatvora ako je to ucinio.A to sto su razni hebivjetri postali kao \"branitelji\" nema veze,to sto nam je drzava u banani nema veze,to sto se ubistva i pljačke desavaju svaki dan nema veze,to sto se pokrala,opljačkala,upropastila i dalje upropaštava drzava nema veze.ali ima veze kad netko izade sa nekom istinom na vidjelo.e njega treba oderati ko budalu jer se ne uklapa u ovaj nas svijet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare