To je to što me zanima!

Novinarka dobila 266 mil. dolara na lotu, ali još radi

Noćna urednica na američkoj televizijskoj postaji KNBC-TV osvojila je 266 milijuna dolara na lutriji. Ipak, ne želi prestati raditi i dalje odlazi na posao
Vidi originalni članak

Amerikanka Jackie Cisneros ne želi prestati raditi kao novinarka na televiziji KNBC-TV iako je osvojila 266 milijuna dolara (1,5 milijardi kuna) na lutriji. Suprug Gilbert javio joj je za dobitak dok je radila svoju uobičajenu noćnu smjenu. Priznala je kako su joj noge otkazale, ali dovršila je smjenu i vratila se na posao sutradan.
- Ne mogu zamisliti da ne radim - rekla je. Gilbert je kupio listić iako ga je supruga poslala po omiljenu pečenu piletinu u KFC. Otišao je u obližnju zalogajnicu koja prodaje i loto listiće lutrije US Mega Millions. Gilbert je ostao bez posla prije dva tjedna. Dobitni brojevi bili su 9, 21, 31, 36, 43 i mega broj 8.
Istovremeno, na drugom kraju zemlje, Cindy Altunis (32) s Long Islanda osvojila je milijun dolara dvije godine nakon što je istu nagradu osvojio njezin brat. Kupili su srećku na istoj benzinskoj postaji.
- Bog je blagoslovio moju obitelj - rekla je Cindy.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • blonda 07.05.2010.

    blago njima..nek uživaju u svakom novčiću... ja i dalje uporno igram loto .. :) u mislima sam već i potrošila sve pare... :D

  • ZG-KAJ-ROKMIR 07.05.2010.

    malo čudno, moram priznati...

  • ZG-KAJ-ROKMIR 07.05.2010.

    @lordprotector-dali bi tada bez nagovaranja dobila kinder jaje? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare