To je to što me zanima!

Novinarka ga saplela nogom: Izbjeglicu zaposlili Španjolci

Osama Abdul Mohsen, sirijski izbjeglica kojeg je mađarska novinarka saplela na livadi dobio je poslovnu ponudu nogometnog trenera u Getafi, nedaleko od Madrida
Vidi originalni članak

Osama Abdul Mohsen i njegov sin u srijedu su stigli u Barcelonu. Podsjećamo, njih je saplela mađarska novinarka na livadi. Njihova priča se munjevito proširila internetom, a tad su za njih čuli i Španjolci. Osami su ponudili posao nogometnog trenera u Getafeu, nedaleko od Madrida. Odmah je prihvatio.

Podsjećamo, kamermanka  Petra Laszlo   Mohsena je 8. rujna, dok je bježao od policije na mađarskoj granici saplela.  Pao  je zajedno sa svojim sedmogodišnjim sinom. Njegov snimak obišao je svijet, a u medije je procurila i informacijama da je Mohsen zapravo nogometni stručnjak koji je trenirao sirijski nogometni klub Fotuwa SC. 

Mohsen je otac četvero djece, a njegova supruga i drugo dvoje djece nalaze se na teritoriju Turske. Pokrenuta je i inicijativa da se njegova obitelj također dovede u Španjolsku. 

Novinarka je dobila odmah otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • bubleha 18.09.2015.

    Degutantno.

  • Čavoglavi Hrvat 17.09.2015.

    Saplela je samu sebe na kraju.

  • Amg 17.09.2015.

    i šta sad taj očekuje da mu skinemo kapu? umjesto da pomažu i šute oni još na svim vijestima kao vidite kako sam ja dobar. ma puuuuuj... ali eto neka mu je sa srećom. od srca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare