To je to što me zanima!

Novinarka je u zračnu luku Domodedovo unijela 'bombu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Samo dva dana nakon terorističkog napada u kojem je poginulo 35 ljudi novinari su uspjeli u zračnu luku unijeti lažni eksploziv. Detektori metala naime ne rade
Vidi originalni članak

Novinarka Lifea je samo dva dana nakon terorističkog napada u moskovsku zračnu luku Domodedovo uspjela unijeti lažni eksploziv. To je napravila kako bi provjerili kakvo je stanje sigurnosti u zračnoj luci. Life piše kako policajci u zračnoj luci ne smiju provjeravati dokumente, kako detektori metala ne rade te kako su u smjeni samo dva policajca koji sa psima pretražuju zračnu luku. 

U ponedjeljak je podsjetimo bombaš samoubojica u zračnoj luci Domodedovo ubio 35 ljudi, a oko 180 ih je ranio. Ruski predsjednik Medvedev je rekao kako je teorirzam ozbiljna prijetnja te kako treba pooštriti mjere sigurnosti na aerodromima.  

Napad inspiriran videoigrom?!

Napad u zračnoj luci Domodedovo je inspiriran igricom Call of Duty: Modern Warfare 2, pišu mediji u Rusiji. U jednoj od razina te videoigre igrač u ulozi terorista upada na jedan ruski aerodrom te počne pucati po putnicima.    

Idi na 24sata

Komentari 13

  • BornaJakupec 27.01.2011.

    Dajte molim vas, inspiriran sa MW2? Kao prvo na toj ''razini'' koja se ove No Russian nema nikakve bombe i nikakvog samoubojice. A kao drugo kakav kreten moras bit da ides inspiriran video igrom ubit 35 ljudi?

  • user_72474 27.01.2011.

    kada tako olako unose eksplozivne naprave bilo bi dobro da pošanju hrvatsku djecu koji su izišli sa plicijske akademije da treniraju strogoću po zrakoplovnim pistama

  • arsenalist 27.01.2011.

    trebo joj je Putin svrsit u usta,za kaznu,kad se pravi pametna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare