To je to što me zanima!

Novinaru HTV-a pozlilo, pao u nesvijest usred javljanja uživo

Kreši Volareviću, pozlilo je tijekom razgovora s Ivicom Šimićem, umjetničkim direktorom kazališta 'Mala scena', a pao je u nesvijest tijekom javljanja uživo
Vidi originalni članak

Novinaru HTV-ove emisije 'Hrvatska uživo', Kreši Volareviću, pozlilo je tijekom razgovora s Ivicom Šimićem, umjetničkim direktorom kazališta 'Mala scena', a pao je u nesvijest tijekom televizijskog javljanja uživo.

Urednica i voditeljica Maja Sever kazala je kako ne zna što se događa te se ispričala. Par minuta kasnije obavijestila je gledatelje kako je novinar izgubio svijest. Dodala je kako je u međuvremenu došao k sebi, a stigla je i Hitna pomoć. Jutarnji list javlja kako su Krešu Volarevića prevezli u bolnicu u Dubravi.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • baldrick_1 16.11.2013.

    Vratila sve na snimalici i gledala scenu. Kolikogod je bilo strašno zbog voditelja, jer se uhvatio za prsi i pao, toliko sam se (Bože prosti) smijala onome liku što ga je voditelj intervjuirao. On je bio toliko zabezeknut, da je izgledalo kao da ne vjeruje svojim očima i nada se da je to samo jedan suvremeni performans. Bilo je ludo!

  • 1976ers 16.11.2013.

    bez videa vijest je nebitna. Pao kao što padaju ljudi svakodnevno. Mi hocemo da se smijemo od srca njegovom padu.

  • Crna36 16.11.2013.

    Nadam se da će biit dobro...

Komentiraj...
Vidi sve komentare