To je to što me zanima!

Novo partnerstvo: I Jurčić se pridružuje prijatelju Bandiću

Ljubo Jurčić i Milan Bandić su inače dugogodišnji prijatelji. Čim je Jurčić osnovao stranku, Bandić mu je osigurao gradski prostor u centru Zagreba za neometani rad.
Vidi originalni članak

Nakon Damira Kajina i pet manjih stranka, Milanu Bandiću se u predizbornoj koaliciji pridružuje i ekonomist Ljubo Jurčić sa svojom strankom Novi val. Predstavljanje novog partnerstva će biti u petak.

Jurčić i Bandić su inače dugogodišnji prijatelji. Jurčić je i predsjednik Hrvatskog društva ekonomista te su poznati njegovi stavovi o potrebnoj industrijalizaciji zemlje, ali i da bi manjak u državnoj blagajni riješio povlačenjem novca budućih umirovljenika iz drugog mirovinskog stupa u proračun.

Jurčić je bio 2007. i kratkotrajni kandidat SDP-a za premijera.

Čim je osnovao stranku, Bandić mu je osigurao gradski prostor u centru Zagreba za neometani rad.


Idi na 24sata

Komentari 217

  • 26.09.2015.

    Obzirom da je g. Jurčić naš najpoznatiji ekonomista i da je u Račanovo doba sudjelovao u prodaji naftnog biznisa i banaka, bilo bi najbolje da se uključi u povrat INA-e i jačanje naše banke ( krediti su lihvarski i nema ih za proizvodnju, dobit ode van). Ne vjerujem da je INA prodavana bez garancija za njen razvoj, bez osigurane modernizacije, bez zaštite naših nalazišta, tržišta....INA dobiva zadnje čavle u lijes i od naftne industrije i petrokemije( aromati,...) neće ostati ništa, tek skladište ( ni u Bosni se to ne događa). Od te 2003. Ina propada uz indolentnost i korumpiranost naših vlasti.. .

  • Vjevegrica 25.09.2015.

    inace imam dosta visoko misljenje o Jurcicu (osim onon kiksa da je bio u SDP-u), pa sad kad se udruzuje s Bandicem ne znam bih li trebala mijenjati misljenje o Jurcicu ili o Bandicu

  • Rollan Rollan 25.09.2015.

    Zemljopisni pajdaši koji tako i djeluju. Oni su veliki prijatelji, pa mu ovaj dotepeni odmah dodijeli gradski prostor. Što mu nije u ime dugogodišnjeg bosanskog prijateljstva i porijekla dao neki svoj vlastiti prostor? Ovo je upravo način na koji se "kumovi" šire - poput spora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare