To je to što me zanima!

Novost u tramvaju i autobusu: Kreće emitiranje Radio ZET-a

Informativni program Radio ZET-a sadržavat će pregled gradskih vijesti, a okosnica će biti vijesti iz Zagrebačkog holdinga, prometa i Zagreba. Glazbu neće emitirati
Vidi originalni članak

Od sredine listopada s emitiranjem počinje Radio ZET. Moći će ga se slušati u svim tramvajima i autobusima. ZET će tako postati prvi javni gradski prijevoznik u Europi koji ima svoj radijski program, piše tportal. Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić najavio je kako će Radio ZET slušati putnici u 600-tinjak vozila. Jurić je ujedno idejni začetnik i pokretač radija. 

- Emitiranja smo zamislili na način da se u najvećim prometnim opterećenjima, odnosno u jutarnjoj i poslijepodnevnoj špici, uključujemo prema našoj programskoj shemi sa sadržajima maksimalno do pet minuta, a kada za to bude potrebe to će trajati i dulje - tumači Jurić.

Informativni program Radio ZET-a sadržavat će pregled gradskih vijesti, a okosnica će biti vijesti iz Zagrebačkog holdinga, prometa i Zagreba. 

Program će se emitirati od 7 do 9 sati te od 15 do 17 sati uz povremena uključenja, svakih pola sata po nekoliko minuta. Radio zasad neće emitirati glazbu.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • kovaisuzana8 05.10.2012.

    Mogli bi na razglas objaviti - kontrolori su u tramvaju samo kaj ih ne vidite - kad smo ih vidli na stanici pol putnika je izašlo van i čekalo drugi tram. Danas se ja tako ljepo vozim kad hop iza mene - karte na pregled - sledila sam se od neugodnosti. Kad kupim kartu nema ih. Danas nisam kupila i evo njih. Postali su lukavi. Skužili su da kad uđu u tram da se brzo isprazni pa se voze s nama i samo vas zaskoče. Nemaju vas pravo tražiti osobnu - samo si ljepo isprintajte Zakon o policijskim poslovima i ovlastima i ljepo im to pročitajte. Na sljedećoj stanici su izašli van a ja sam se nastavila voziti. Budite hrabri.

  • mario72 02.10.2012.

    Novi način uhljebljavanja nesposobnih maminih i tatinih sinova.

  • brooklynNY 01.10.2012.

    dovoljno što se moram voziti u njihovim skupim tramvajima, još da i njihov radio slušam

Komentiraj...
Vidi sve komentare